NOVAK I JELENA DOBIĆE TREĆE DETE?! Poznati astrolog otkriva: Bračni par Đoković očekuju čarke i SVAĐE pre bebe!
Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

STIŽU RODE?

NOVAK I JELENA DOBIĆE TREĆE DETE?! Poznati astrolog otkriva: Bračni par Đoković očekuju čarke i SVAĐE pre bebe!

Tenis -

Novak Đoković i njegova supruga Jelena će početkom naredne godine dobiti treće dete, tvrdi astrolog Dušan Veličković koji je zavirio u natalne karte poznatih supružnika.

"Jelena Đoković je Blizanac, sa podznakom u Škorpiji, njen progresivni Mesec pravi konjukciju sa Marsom, koji vlada njenom petom kućom. Ta kuća je zadužena za decu i potomstvo, što znači da Jeleni stoji mogućnost trudnoće, i to u maju ili junu", kaže astrolog Dušan Veličković.

Kako kaže, isti aspekt stoji i njenom suprugu u njegovoj natalnoj karti, pa je gotovo nemoguće da se ova prognoza ne obistini.

astrolog dušan veličković
astrolog dušan veličkovićfoto: Kurir

"Ukoliko Jelena ostane trudna 13. maja, rodiće još jednu devojčicu, dok će pak ukoliko zatrudni 13. juna, na svet doneti dečaka. Njima je zapisano da će biti roditelji troje ili čak četvoro dece, što im od srca i želim" kaže Veličković koji je imao dosta uspeha u čitanju natalne karte.

Veličković je dodao za VIP magazin da će od leta 2019. godine Novaku krenuti i u tenisu, kao i da je trijumf na Rolan Garosu neizbežan.

novak i jelena uskoro roditelji po treći put?
novak i jelena uskoro roditelji po treći put?foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

"Novak sledeće godine piše istoriju, a 2020. će mu doneti uspeh na svim poljima. Nijedan meč neće izgubiti, a u kući će mu sve biti potaman. Jelena će roditi treće dete i svi će biti zdravi", kaže astrolog Dušan Veličković.

ČARKE I SVAĐE PRE BEBE

Astrolog Dušan CVeličković kaže da će naredni period obeležiti male i česte čarke između supružnika, koje će biti prolaznog karaktera.

"Ceo april i prva polovina maja će Noletu i Jeleni proteći u znaku čarki i svađa. Nole će biti malo nervozniji, najverovatnije zbog Rolan Garosa koji ga očekuje, pa neće imati mnogo strpljenja za porodične probleme i obaveze. Sa druge strane, Jelenin umor i obaveze oko dece će učiniti da i ona eksplodira. Na sreću, sve će se stabilizovati sredinom maja", tvrdi astrolog Dušan Veličković.

kurir.rs / Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track