AMERIKANAC ŽESTOKO UDARIO PO ĐOKOVIĆU: Zbog politike pljušte kritike na račun Srbina!
Foto: EPA

nezadovoljan

AMERIKANAC ŽESTOKO UDARIO PO ĐOKOVIĆU: Zbog politike pljušte kritike na račun Srbina!

Tenis -

Bivši američki teniser i doskorašnji kandidat za upražnjeno mesto predstavnika igrača u odboru ATP, Amerikanac Tim Majot, otvoreno je pričao o problemima u tenisu i tom prilikom izneo kritike na račun prvog reketa sveta - Novaka Đokovića.

Majot je navodno izuzetno zabrinut zbog aktuelnih dešavanaja na političkoj teniskoj sceni, posebno nakon skandala vezanog za Džastina Gimelstoba.

Majot je bio kandidat za upražnjeno mesto predstavnika igrača u odboru ATP, usled Gimelstobove ostavke, ali nije uspeo da uđe u najuži krug.

Amerikanac je nezadovoljan jer nije imalo priliku da predstavi uživo svoju kandidaturu pred članovima Saveta igrača, čiji je Novak Đoković predsednik. Zbog toga je kritikovao Srbina.

"On zaslužuje kritike. Kada nešto pozitivno uradi biće pohvaljen. Nema sumnje da je zauzeo stav i jasno rekao u kojoj direkciji bi Tur trebalo da se kreće, te napravio koaliciju kako bi realizovao svoj plan. Trebalo je da od početka bude siguran u sve odluke koje donese. Možete da ga krivite – ja ga krivim – ali mu i čestitam jer je pokušao da promeni neke stvari. Tako da – naravno da ćete ga kritikovati, isto kao što biste mu čestitali da poveća nagradni fond igračima", rekao je Majot.

Kurir sport/B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track