OTKRIVAMO ZAŠTO JELENA NIJE BODRILA NOVAKA NA VIMBLDONU: Noletova supruga ima JAK RAZLOG! (VIDEO)
Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

SVI SU VIDELI DA JE NEMA

OTKRIVAMO ZAŠTO JELENA NIJE BODRILA NOVAKA NA VIMBLDONU: Noletova supruga ima JAK RAZLOG! (VIDEO)

Tenis -

Među pričama o podvigu Novaka Đokovića i neverovatnom preokretu protiv Švajcarca Rodžera Federera u petom setu finala Vimbldona, pojavila se i ona sa pitanjem zašto u loži prvog tenisera sveta i osvajača 16 Grend slem titula nije bila supruga Jelena.

Dok mediji i društvene mreže nagađaju da je Jelena trudna, izvor Kurira blizak porodici kaže da je u pitanju sasvim druga situacija.

- Jelena i Novak unazad nekoliko meseci nemaju dadilje. U pomoć im priskaču bake i deke, sa kojima Tara i Stefan obožavaju da provode vreme.

foto: AP

- U London su u sredu zajedno sa Jelenom i decom doputovali Novakovi roditelji Srđan i Dijana i dogovorili su se da finalni meč gledaju oni, a da Jelena ostane kod kuće sa Tarom koja je prehlađena i Stefanom. Njihova kuća u kojoj borave u Londonu je udaljena samo nekoliko stotina metara od terena tako da je bilo praktično da Stefan dođe posle meča i vidi Novaka - kaže izvor Kurira, blizak porodici.

foto: Profimedia

Podsetimo, po pravilima Vimbldona deca mlađa od pet godina nemaju pravo prisustva na mečevima pa je Stefan tek posle dugog čekanja došao do Novaka posle meča i odbio da se vrati kući sa babom i dedom i odtsvi oca da ode na konferenciju za medije.

foto: Printscreen

Naš izvor navodi i da će Jelena i Novak sa decom uskoro otići na zasluženi odmor.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track