KAKO IH BOLI USPEH SRBINA! Za albanske medije s Kosova Novak NE POSTOJI: Ovo je NAJSRAMNIJE izveštavanje sa finala Vimbldona u istoriji!
Foto: AP, Printksin

NEVEROVATNO

KAKO IH BOLI USPEH SRBINA! Za albanske medije s Kosova Novak NE POSTOJI: Ovo je NAJSRAMNIJE izveštavanje sa finala Vimbldona u istoriji!

Tenis -

Prištinski mediji su na sve moguće načine pokušali da "zaobiđu" činjenicu da je srpski teniser Novak Đoković trijumfovao u finalu Vimbldona!

Dok se ceo svet klanja veličanstvenom Novaku, albanski mediji sa Kosova i Metohije ga potpuno ignorišu.

Sportski novinari širom sveta kao da se takmiče ko će više hvalospeva napisati na račun Đokovića, međutim, kolege iz Prištine se prave da Novak ne postoji... I to samo zbog činjenice da je Srbin.

Za portal "Indeksonline.net" muško finale u singlu na Vimbldonu se nije odigralo. Poslednja vest iz tenisa, koja je njima bila zanimljiva, je finale muškog dubla.

foto: Printskrin

"Telegrafi" je bio izuzetno originalan. Nisu želeli da uskrate svoje čitaoce za informacije vezane za finale Vimbldona, pa su smislili način kako da objave vest a da Novak ne bude u prvom planu. Sve vesti vezane za finale Vimbldona objaviljivali su "kroz" Federera. Naravno, na svim slikama je Federer.

"Uprkos fantastičnoj igri, Federer nije uspeo da osvoji Vimbldon", jedan je od naslova.

foto: Printskrin

Uticajna "Koha" je samo jednu kratku vest posvetila svetskom spektaklu - finalu Vimbldona. Očigledno im je smetala činjenica da je trofej pripao Srbinu, pa se nisu trudili da istaknu činjenicu da je Novak peti put u karijeri podigao pehar na najprestižnijem Gren slemu na svetu.

foto: Printskrin

"Lajmi.net" je jedan od retkih portala koji su preneli vest o velikom trijumfu Srbina.

"Neverovatna pobeda srpskog tenisera protiv Federera u finalu Vimbldona je možda ključna u borbi za rekord po broju Gren slem titula", piše "Lajmi".

foto: Printskrin

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track