IMA KRALJEVSKO POREKLO, A PONAŠA SE KAO ULIČAR! Otkrivena neverovatna istina o Kirjosu: Majka mu je princeza iz Malezije, a otac običan moler iz Grčke! Mrzi Novaka iz dna duše, a niko ne zna zašto!
Foto: AP, Profimedia

šok

IMA KRALJEVSKO POREKLO, A PONAŠA SE KAO ULIČAR! Otkrivena neverovatna istina o Kirjosu: Majka mu je princeza iz Malezije, a otac običan moler iz Grčke! Mrzi Novaka iz dna duše, a niko ne zna zašto!

Tenis -

Kada kažemo Nik Kirjos, odmah pomislimo na neki skandal ili Novaka Đokovića.

U poslednje vreme Kirjos je postao sinonim za mržnju prema Novaku, iako nikome nije jasno i zašto.

Prema nekim nagađanjima, ovaj Australijanac na taj način ima želju sebi da podigne popularnost, što mu realno trenutno polazi za rukom. Tenisku javnost zaintrigirala je pojava Kirjosa, pa su se svi zapitali ko je on zaista.

Ovaj 24-godišnjak rođen je u Gombaku u Maleziji i njegov deda sa majčine strane bio je Sultan Pahanga. Ovo njegovu majku Norlaijlu, po rođenju čini princezom Tengku, kako glasi titula u ovom području. Ona je iznenada odlučila da se odrekne titule i ode u Australiju, gde je počela da se bavi inžinjerskim poslovima.

foto: Profimedia

Par godina kasnije udala se za Grka Đorđosa Kirjosa, a Nik je bio njihovo treće dete.

Norlajla nije volela toliko da gleda tenis, a prema nekim informacijama prvi put odlgedala Nikov meč na Vimbldonu 2014. godine sa Nadalom, kada se obratila javnosti.

- Nik je veoma blizak sa porodicom iz Malezije, koju je posetio više puta. Čak je i igrao tenis na Kamerun Hajlandsu kada smo poslednji put bili tamo. Cela porodica Kirjos je bliska sa mojom porodicom. Išli smo u Maleziju ponosni na Nikove uspehe dok mu teče malezijska krv.

foto: Profimedia

Ipak, po onome što pokazuje na terenu, teško se može reći da je povukao majčine gene. Izgleda da su preovladali geni oca molera iz Grčke.

Poznato je da je najvećoj sceni često u centru skandala zbog onoga što kaže i što uradi, nego zbog striktno teniskih stvari. Pokušao je više puta da isprovocira Novaka na razne načine, ismejavao je njegov pozdrav, njegove poteze ili poene. Neretko je delovalo da ga mrzi iz dna duše, a da li će se stvari promeniti ostaje pitanje, ali to definitivno nije ponašanje jednog plemića.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track