NADAL SE ŽENI: Ðoković nije pozvan na svadbu!
Foto: Profimedia

Dolijao: Španac konačno staje na ludi kamen

NADAL SE ŽENI: Ðoković nije pozvan na svadbu!

Tenis -

Bez najboljeg Posle 14 godina veze s Marijom Pereljo, Rafa je odlučio da je vreme da se zavetuje na večnu ljubav, svečanom činu neće prisustvovati Novak Đoković jer nije na spisku zvanica

Rafeal Nadal (33) konačno je rešio da se mane momačkog života! Španski teniser u oktobru će izgovoriti sudbonosno „da“ Mariji Ćiski Pereljo, sa kojom je već 14 godina u vezi.

foto: Printscreen

Španski mediji ekskluzivno su otkrili detalje venčanja godine.

- Rafa i Ćiska staju pred oltar 19. oktobra u Polensi, malom španskom gradiću na obali mora. Kompletan luksuzni kompleks grada, koji uključuje bazene, privatne sobe, pa čak i helidrom, iznajmljen je za ovu priliku i biće na raspolaganju zvanicama na svadbi - navodi Majorka dejli.

foto: Printscreen

Što se tiče zvanica na svadbi, očekuje se dolazak brojnih svetskih poznatih faca. Biće tu zvezde Reala iz Madrida, ali i brojni teniseri, pre svega Španci, sa kojima je Nadal igrao u Dejvis kup timu.

Pozivnicu neće dobiti Novak Đoković, što je donekle i očekivano, jer ni Srbin na svoju svadbu nije zvao Španca. Zato će svoje mesto na ovoj svečanoj manifestaciji da dobije Huan Karlos (81), španski kralj, koji je privatno dobar sa Rafom.

foto: Profimedia

Kada je reč o mladencima, oni su u vezi od 2005. Ćiska je diplomirani finansijski stručnjak, a radi kao direktor Nadalove humanitarne fondacije (isto kao i Jelena Đoković). Lepa Špankinja nema društvene mreže, nije tipična žena sportiste i retko se pojavljuje u javnosti.

Kurir / Miloš Bjelinić

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track