Najnovije vesti

POSLE OVOGA KLEĆE SE U NOVAKA VIŠE NEGO U PAPU! Kako je Đoković jednom HRVATU doneo više od POLA MILIONA! Neverovatno! (FOTO)
Foto: Printscreen, AP

HIT

POSLE OVOGA KLEĆE SE U NOVAKA VIŠE NEGO U PAPU! Kako je Đoković jednom HRVATU doneo više od POLA MILIONA! Neverovatno! (FOTO)

Tenis

Svetski poznati kviz Milioner posle nekoliko godina ponovo se vratio u Hrvatsku i jednom takmičaru doneo pola miliona dinara na pitanju u vezi Novaka Đokovića. 

Za one koji ne znaju kviz se sastoji od 15 pitanja, a nakon petog i desetog je zagarantovana suma novca i svaki takmičar može da koristi tri pomoći - publike, prijatelja i pola-pola. 

U ovonedeljnoj epizodi, u četvrtak uveče, jedan takmičar je na desetom pitanju koje mu obezbeđuje zagarantovanu sumu od 32.000 kuna, što je nešto više od 4.200 evra ili nešto više od 500.000 dinara dobio sledeće pitanje: 

foto: Printscreen

- 7 AU + 1RG + 5W + 3US =?

Ponuđeni odgovori su bili: A) Novak Đoković, B) Pit Sampras, C) Rafael Nadal, D) Rožer Federer.

Ovaj Hrvat nije imao dilemu oko Nadala jer je on osvojio mnogo više od jednog RG, potom je eliminisao i Samprasa, pa je imao dilemu oko Noleta i Federera. Odlučio se za Đokovića i nije se pokajao. 

foto: Printscreen

Uspeo je takmičar da pogodi još jedno pitanje, ali je na 12. pogrešio, pa se vratio na zagarantovanu sumu od nešto više od pola miliona dinara. 

Tako je srpski teniser Hrvatu doneo ogromnu sumu novca! 

Jedna od glavnih komentara na ovu priču po društvenim mrežama bio je: 

''Pose ovoga kunuće se u Novaka više nego u papu'' 

Kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...