SVE ĆE DA PUCA OD GLAMURA! 500 gostiju, poznate ličnosti, specijalna hrana, zabranjeni telefoni, dronovi i privatni avioni... Rafael Nadal danas se ženi sa svojom devojkom iz detinjstva, a evo ko je sve najavio dolazak, a ko je ispalio Španca!
Foto: Profimedia

LUDNICA!

SVE ĆE DA PUCA OD GLAMURA! 500 gostiju, poznate ličnosti, specijalna hrana, zabranjeni telefoni, dronovi i privatni avioni... Rafael Nadal danas se ženi sa svojom devojkom iz detinjstva, a evo ko je sve najavio dolazak, a ko je ispalio Španca!

Tenis -

Rafael Nadal ženi se danas na Majorci svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Perelo koju španski mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Kako prenose strani mediji, gosti na venčanju Nadala i Marije, koje je će se sledećeg vikenda Majorci u gradu Polensa, neće smeti da nose svoje mobilne telefone.

Svi zaposleni koji će danas raditi na venčanju morali su, kako se navodi, da potpišu ugovore o poverljivosti, jer su teniseru i Ćiski, kako buduću gospođu Nadal oslovljavaju Španci, najvažniji privatnost i sigurnost.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kako dalje pišu strani mediji, očekuje se da će većina gostiju doći autobusom, a mnogi od njih će tokom vikenda zbog svadbe odsesti u lokalnim hotelima. Prema želji mladenaca, na svadbi neće prisutviovati niko iz sveta politike. Zanimljiva je činjenica da na svadbu nije pozvan Novak Đoković, a da se na istoj neće pojaviti Rodžer Federer koji, kako sam kaže, ima druge obaveze.

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz detinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupiće više od 500 zvanica, prenose španski mediji. Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kiki Dakosta, a kako se navodi Rafa će na svojoj svadbi uživati u posebnom odbroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

foto: Profimedia

Prema dobro obaveštenim izvorima, gosti će između ostalih biti Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez.

Obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova, a prrivatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

foto: Profimedia

Mlada je odabrala venčanicu u Barseloni, dok će venčanje obaviti lokalni sveštenik Tomeu Katala, prijatelj i duhovnik porodice Nadal.

Španac će posle samo pet dana od venčanja s Ćiskom igrati sa Srbinom egzibicioni meč u dalekom Nur Sultanu u Kazahstanu. Tandem najboljih tenisera današnjice odigraće egzibicioni meč u Nur Sultanu 24. oktobra, samo pet dana nakon venčanja na Balearima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track