NIMALO JOJ NIJE BILO LAKO: Biljana Tipsarević se EMOTIVNOM porukom obratila Janku nakon povlačenja i tako naterala suze na oči svim njegovim fanovima! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

U CENTAR

NIMALO JOJ NIJE BILO LAKO: Biljana Tipsarević se EMOTIVNOM porukom obratila Janku nakon povlačenja i tako naterala suze na oči svim njegovim fanovima! (FOTO)

Tenis -

Srpski teniser Janko Tipsarević odigrao je svoj poslednji turnir na ATP turu, pa se tako praktično oprostio od ''belog sporta.'' Janku je još ostao Dejvis kup sa selekcijom Srbije gde će se i zvanično povući iz tenisa.

Srpski teniser nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Stokholmu, pošto je izgubio od 129. igrača sveta Juićija Sugite iz Japana posle tri seta, 2:6, 6:4, 6:7. Tipsarević, 251. teniser sveta, igrao je u Stokholmu poslednji ATP turnir u karijeri, a četvrtfinalni meč izgubio je posle velike borbe, tri sata i 12 minuta.

Nakon što je zavšren i poslednji poen na meču, Janko je poljubio teren i napustio meč na ivici suza. Publika je sve to znala da isprati gromoglasnim aplauzom, pa je sve delovalo veoma emotivno.

Na sve ovo nije ostala ravnodušna ni Jankova supruga Biljana koja se oglasila putem Instagrama.

- SADA KAŽEM, NE KAO SUPRUGA, VEĆ JEDNA DEVOJKA IZ SRBIJE ....JANKO, HVALA! Preko deceniju radosti, smeha, suza, uzbuđenja, neopisivog adrenalina, bola, sreće, osećaja neverovatnog ponosa utkano je uz još bezbroj emocija. Tenisu si toliko dao, i nastavićes da pružaš bezrezervnu ljubav i celog sebe kao i do sada - napisala je supruga Biljana.

Jasno je da ova Biljanina poruka nikoga ne ostavlja ravnodušnim što se može videti i po komentarima ispod ove objave.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track