SRBIN ŽELI DA OPET BUDE NAJBOLJI: Nole i ne pomišlja na penziju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nema predaje

SRBIN ŽELI DA OPET BUDE NAJBOLJI: Nole i ne pomišlja na penziju! (FOTO)

Tenis -

Ćeraćemo se još Novak Đoković pred početak Završnog masters turnira u Londonu, koji počinje ovog vikenda, obelodanio da još nema nameru da prestane da igra tenis

Drugi reket sveta Novak Đoković izjavio je da ćemo ga još dugo godina gledati na teniskim terenima i da nema još nameru da se penzioniše jer i dalje uživa u sportu koji mu je doneo toliko radosti tokom karijere.

Noletova profesionalna karijera traje punih 16 godina, a za to vreme osvojio je 77 turnira, od toga čak 16 trofeja na grend slemovima. Osvajač je bronzane medalje na OI u Pekingu (2008) i pobednik Dejvis kupa sa reprezentacijom Srbije (2010).

- Još dugo bih voleo da igram tenis. Ne znam tačno koliko dugo, ali želim da to potraje. Tako da se nadam da ćete me gledati još mnogo godina - kazao je Novak Đoković.

foto: EPA

Ipak, najbolji srpski teniser ističe da su mu u ovom trenutku prioritet deca, sin Stefan i ćerka Tara. Voli da što više vremena provodi sa njima i da bude uz njih dok odrastaju.

- Da budemo iskreni, nemam nikakvu obavezu da i dalje igram. Mogao bih sve da napustim koliko sutra. Otac sam dvoje dece, od kojih jedno već ima pet godina. Voleo bih da više vremena provodim s njima. Ipak, i dalje sam motivisan da se takmičim - zaključio je Novak Đoković.

Prvi reket sveta počeo je pripreme za predstojeći Završni masters u Londonu, koji počinje u nedelju, 10. novembra.

ATP lista CILJ JE PRVO MESTO

Novak Đoković, ako želi da ponovo bude prvi na ATP listi, mora da osvoji Završni masters u Londonu, a da Rafael Nadal ne uđe u finale. Nole može takođe da ponovo izbije na čelo i ako uđe u finale, a da Španac dobije samo jedan meč u grupi i da se ne domogne finala.

Masters u Londonu U NEDELJU SA BERETINIJEM

Novak Đoković prvi meč na Mastersu u Londonu igra u nedelju od 15 časova protiv Matea Beretinija. Inače, srpski igrač se nalazi u grupi zajedno sa Rodžerom Federerom i Dominikom Timom. Drugu grupu sačinjavaju Rafa Nadal, Aleksandar Zverev, Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

(Kurir.rs / Milan Nastić / Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track