NOSITE SE! VIDIMO SE KASNIJE: Postoji samo JEDAN način da Novak ućutka Federerove navijače! Poznati Britanac otkrio kako (VIDEO)
Foto: EPA/WILL OLIVER

NIJE LAKO, ALI JE IZVODLJIVO

NOSITE SE! VIDIMO SE KASNIJE: Postoji samo JEDAN način da Novak ućutka Federerove navijače! Poznati Britanac otkrio kako (VIDEO)

Tenis -

Aplauzi i ovacije za Novaka Đokovića u londonskoj "O2 areni" u situacijama kada je pravio greške u duelu sa Rodžerom Federerom, izazvali su lavinu komentara u teniskom svetu.

Mnoge zvezde "belog sporta" su se oglasile osuđujući ponašanje londonske publike i postavljajući pitanje otkud takav stav prema Srbinu, koji ničim nije to zaslužio.

Poznati britanski teniski analitičar Dejvid Lo je izjavio da Đoković samo na jedan način može da ućutka Federerove navijače i zapuši im usta za sva vremena.

"Može da ih ućutka", kaže Lo u emisiji "Tenis podkast" i nastavlja:

"Još jedno finale Završnog turnira ili ako još jednom postane broj jedan... Ne! Te stvari neće definisati Novaka Đokovića. Neće ga izdvojiti ispred Rodžera. Ono što će definisati karijeru Novaka Đokovića je broj gren slem titula. Ukoliko bi karijeru završio sa više od Federera, i dalje bi bio manje popularniji i voljen među navijačima, ali bi isto tako mogao da kaže 'nosite se, imam više slemova, vidimo se kasnije".

To što Lo govori zna i sam Novak, ali, ruku na srce, to i jeste jedina istina.

Federer je rekorder po broju gren slem trofeja - 20, Rafael Nadal ih ima 19, a Novak Đoković 16.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track