BILO JE TO 5 MINUTA ODNOSA, STIDIM SE KAKO SAM JE ZAČEO: Isplivale fotke ćerke slavnog tenisera koju nije hteo da prizna
Foto: Profimedia

POSTALA USPEŠNA MANEKENKA

BILO JE TO 5 MINUTA ODNOSA, STIDIM SE KAKO SAM JE ZAČEO: Isplivale fotke ćerke slavnog tenisera koju nije hteo da prizna

Tenis -

Ana Ermakova (19) krenula je stopama svoje majke Angele Emarkove pa je uplivala u manekenske vode i za sada joj odlično ide.

Od nje se i očekivalo da će izabrati neku od javnih profesija s obzirom na to da je dete slavnih roditelja. Otac joj je nekadašnji teniser Boris Beker!

A Anina životna priča je vrlo neobična jer ona nije plod ljubavi, već petominutne avanture u londonskom restoranu "Nobuu", koja je Bekera koštala braka sa tadašnjom suprugom.

foto: Profimedia

U knjizi „Boris Becker’s Wimbledon“, sportska legenda je otkrila da je tokom jedne strastvene noći sa Angelom Ermakovom napravio dete.

"To me je stavilo na prve umesto na poslednje strane novina i uništilo je moj brak s Barbarom iako bi on verovatno svakako bio okončan. Ali dobio sam ćerku, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena. Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga", napisao je između ostalog Beker u svojoj knjizi, ali se i potrudio da čitaocima dočara taj trenutak.

foto: Profimedia

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je osvajač Vimbldona koji je te večeri odigrao poslednji profesionalni teniski meč i želeo je da proslavi uspeh sa prijateljima.

Ana je danas odrasla devojka koja je krenula maminim stopama i uplivala u manekenske vode.

foto: Profimedia

Pažnju je privukla na nedelji mode u Berlinu kada joj je bilo samo 14 godina.

?

A post shared by Anna Ermakova (@annaermakova1) on

Od tada, pa sve do sad Ana krasi naslovnice svetskih magazina, a velike modne revije su nezamislive bez nje.

?@annaermakova1

A post shared by Anna Ermakova (@annaermakova1) on

Boris Beker je danas ponosan što je otac jedne prelepe devojčice.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track