NAJLEPŠA HRVATSKA TENISERKA BI MOGLA DA ZAIGRA ZA SRBIJU: Prelepa Mariana Dražić razočarana odnosom države prema njoj
Foto: Instagram

Dođi

NAJLEPŠA HRVATSKA TENISERKA BI MOGLA DA ZAIGRA ZA SRBIJU: Prelepa Mariana Dražić razočarana odnosom države prema njoj

Tenis -

Mariana Dražić, 25-godišnja teniserka iz Makarske, nezadovoljna statusom u Hrvatskoj mogla bi da zaigra za Srbiju.

Trenutno 811. igračica sveta nije u planovima selektorke Ive Majoli.

"Selektorka Iva Majoli jednom je pozvala igračicu koja nije imala ni renking. Bilo je prilike da me pozove, ali nije i dok je ona tu, za mene očigledno nema mesta. Razmisliću o ostanku tek ako više ne bude selektorka. Volela bih da sam dobila njen odgovor jer kad sam joj se obratila, ona je pročitala poruku i nikad nije uzvratila, što nije korektno. Ako smatra da je neko drugi bolji, može mi odgovoriti, ovako je neprofesionalno budući da je imala takvu igračku karijeru i da je selektorka već osam godina. Ne znam ni kako njen glas zvuči. Da je ne vidim na TV-u, ne bih znala", rekla je za hrvatske medije ćerka nekadašnjeg fudbalera Hajduka Darka Dražića.

Mariana je bila među najtalentovanijim hrvatskim juniorkama, prošla je sve mlađe kategorije, ali su povrede usporile njenu karijeru. Trenutno je bolje plasirana u dublu, gde je 589. na svetu sa 12 osvojenih turnira, od čega je pet osvojila u 2019. godini i igrala još pet finala.

Wedding day??? Let’s goooo? @_lea2704 ❤️

A post shared by Mariana Dražić ? (@marianadrazic) on

"Ja sam bila u Nemačkoj 7 godina, mogla sam uzeti državljanstvo, ali nisam htela budući da mi je bio san da igram za Hrvatsku. Sad mi je žao jer ima dosta devojaka koje su prešle pod nemačku zastavu i imaju pokrivene troškove. Čak i u Srbiji, a kod nas nikad", rekla je Mariana Dražić, koju mnogi smatraju i najlepšom hrvatskom teniserkom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track