TAKO KAŽE MOJA ŽENA! Đoković nasmejao publiku u Melburnu: Stefan mi je rekao da je rođen sa bekhendom (VIDEO)
Foto: EPA/LYNN BO BO

U kući je najteže biti broj 1!

TAKO KAŽE MOJA ŽENA! Đoković nasmejao publiku u Melburnu: Stefan mi je rekao da je rođen sa bekhendom (VIDEO)

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je pobedio Argentinca Dijega Švarcmana, a posle meča govorio je o porodici i sinu Stefanu.

Samo jedan brejk u trećem setu bio je dovoljan Đokoviću da osigura prednost i potom u gemu u kojem je servirao za meč ne dozvoli svom protivniku ni jedan poen, te iskoristi prvu meč loptu i zabeleži pobedu i dalji plasman.

Protivnik u četvrtfinalu biće mu Kanađanin Miloš Raonić koji je u 4. kolu slavio nad Hrvatom Marinom Čilićem.

Na konferenciji za medije posle meča sa Švarcmanom najbolji srpski teniser je govorio na više tema, a dotakao se i porodice i sina Stefana.

Novinare je zanimalo ko je omiljeni svetski teniser nalednika trenutno drugog reketa sveta.

"Još uvek nema osećaj o tome ko je njegov omiljeni igrač, ali radiću na tome da to budem ja", rekao je Nole i nasmejao sve prisutne.

Na pitanje da li maleni Stefan ima talenta i da li pokazuje naklonost ka tenisu, Nole je rekao:

"Postoji sjajna teniska veza između mog sina i mene. Voljan je da igra sa mnom", rekao je Novak što je izazvalo opšti smeh.

"Znate već kakva je ta veza između sina i oca. On je izložen tenisu zaista dosta kada putuje sa mnom, ali i na TV-u. Poznaje Rodžera, Rafu i još nekoliko igrača. Njegov omiljeni udarac je forhend, pokušavam da utičem na njega da igra i bekhend, ali Stefan mi je rekao da je rođen sa bekhendom", otkrio je drugi reket sveta.

"Pre svega ja sam otac i teško mogu sebe odmah da stavim u ulogu trenera, Dajem mu sve vreme i prostor ovoga sveta koji su mu potrebni, zaista želim da i on i moja ćerka osete istinsku želju da uzmu lopticu i reket i zaigraju. Bio bih izuzetno srećan da ih podržim u njihovim teniskim putovanjima. Ali još uvek je rano da za tako nešto... Tako kaže moja žena", zaključio je Nole koji je ovacijama ispraćen sa stadiona.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track