PONOĆNI KLIK: Nole otpratio, pa zapratio Zvezdu! Đoković munjevito reagovao na pisanje Kurira (FOTO)
Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships

Šou

PONOĆNI KLIK: Nole otpratio, pa zapratio Zvezdu! Đoković munjevito reagovao na pisanje Kurira (FOTO)

Tenis -

Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš! Nakon što smo u prvom izdanju novina otkrili da više ne prati fudbalski klub s Marakane, najbolji teniser sveta tokom večeri ipak ponovo zapratio crveno-bele na Instagramu.

Najbolji teniser sveta otpratio je Fudbalski klub Crvena zvezda na Instagramu, a pošto je Kurir to objavio u prvom izdanju, Novak Đoković je munjevito reagovao i tokom večeri ponovo zapratio crveno-bele s Marakane.

foto: @starsport, Instagram

Novak Đoković poznat je kao veliki navijač Zvezde, pa je začudila odluka što se odlučio na prvobitni korak. Tim pre što je nastavio da prati Košarkaški klub Crvena zvezda, a otpratio samo fudbalski. Na Marakani nisu znali o čemu se radi, a i iz Noletovog tima je izostao odgovor šta stoji iza toga.

Iako možda deluje kao nebitna stvar, pozadina je očito malo ozbiljnija, jer postoje informacije da je Đoković bio ljut na voljeni klub što ga nije zaštitio od čestih uvredljivih komentara viđenijih navijača sa severa kojima smeta njegovog odnosa sa Hrvatima.

foto: Kurir sport/Violeta Đorđević

Srpski as se oduvek postavljao kao čovek kog nacionalizam apsolutno ne zanima, u Hrvatskoj letuje, gaji dobre odnose sa svojim tamošnjim fanovima i na kraju - za trenera je uzeo Gorana Ivaniševića. Za Hrvatsku je čak navijao nakon eliminacije Srbije sa Svetskog prvenstva, pa je zbog svega toga bio meta ekstremista sa vatrene tribine Marakane.

Da li je ovo zaista razlog što je Novak otpratio Fudbalski klub Crvena zvezda, ostalo je nepoznato. Jedno je ipak sigurno – najbolji teniser sveta je u ponoć po vremenu u Dubaiju ponovo zapratio klub za koji navija od rođenja.

Dubai

Razbio Džazirija

Novak je uspešno startovao na turniru u Dubaiju, pošto je lako savladao Maleka Džazirija iz Tunisa sa 6:1, 6:2 za samo sat vremena igre. Bio je to njihov drugi meč u Dubaiju, tačno četiri godine posle prvog. Đoković, četvorostruki šampion ovog turnira u osmini finala igraće protiv Nemca Filipa Kolšrajbera, koji je prethodno savladao Egipćanina Muhameda Safata rezultatom 3:6, 6:4, 6:0.

foto: Kurir sport/Violeta Đorđević

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Instagram, @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track