PORAZ ĐOKOVIĆA U DUBAIJU! Novak ubedljivo izgubio u dva seta (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIJE IMAO ŠANSI

PORAZ ĐOKOVIĆA U DUBAIJU! Novak ubedljivo izgubio u dva seta (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković i Marin Čilić poraženi su u prvom kolu turnira u Dubaiju u konkurenciji dublova od američko-britanskog para Radiživ Ram - Džo Salisberi - 2:6, 2:6.

Ram i Salisberi su bez problema opravdali ulogu favorita protiv Srbina i Hrvata koji su danas prvi put u karijeri igrali zajedno.

Đoković i Čilić su loše igrali na početku i u finišu, što su prvi nosioci znalački iskoristili.

Amerikanac i Britanac su brzo poveli 4:0 i tek tada Noletu i Marinu dozvolili da se upišu. Igralo se onda gem za gem. Ram i Salisberi su dobili prvi set 6:2, a onda su od 2:2 u drugom ponovo napravili seriju od četiri uzastopna gema i obezbedili plasman u drugo kolo, gde ih čekaju Australijanci Džon Pirs i Majkl Venus.

Meč je trajao samo 55 minuta.

Podsetimo, Đoković je želeo da u Dubaiju nastupa u dublu sa Viktorom Troickim, ali nisu dobili specijalnu pozivnicu, pa je Novak zaigrao sa Marinom.

Novak u drugom kolu singa u sredu igra sa Filipom Kolšrajberom iz Nemačke.

Inače, Čilić je ranije danas ispao i u singlu, jer je propustio četiri meč lopte protiv Francuza Benoa Pera i na kraju izgubio (6:2, 5:7, 6:7), što je teško podneo, pa je psovao i besneo. Nedugo zatim ponovo je izašao na teren, zajedno sa Novakom i doživeo još nedan poraz.

(Kurir sport)

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track