E, MALA, POZDRAVI TATU! Emotivan oproštaj Olge Danilović od Miše Tumbasa! Ove njene reči slomiće svakog GROBARA (FOTO)
Foto: Shutterstock, Dado Đilas

strašno

E, MALA, POZDRAVI TATU! Emotivan oproštaj Olge Danilović od Miše Tumbasa! Ove njene reči slomiće svakog GROBARA (FOTO)

Tenis -

Srpska teniserka i ćerka legende Partizana Predraga Danilovića, Olga Danilović, na Instagramu se oprostila od navijača Partizana Miše Tumbasa koji je danas pronađen mrtav u svojoj kući u Bariču.

Danilovićeva je poznata kao veliki navijač Partizana i kao neko ko se dobro poznavao sa danas preminulim Gajićem, pa je bilo i za očekivati da će reči srpske teniserke biti i više nego emotivne.

- E, mala, pozdravi tatu. Svaki put kad smo se videli mi je to rekao. Sećam se kad mi je došao na meč kad sam imala ma možda ni 10 godina i navijao kao lud da je na kraju morao da se skloni. Čovek koji je ziveo za Partizan. Počivaj u miru Mišo❤️ #crnobelaporodica - napisala je Danilovićka,

Podsetimo, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Pošto se Miša nije odazivao pozvala je Hitnu pomoć, a oni su po ulasku u kuću konstatovali smrt. Bio jedan je od najpoznatijih navijača pomenutog kluba i prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice.

Napamet je znao raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gde i kad se održavaju i svuda stigne na vreme. Pogotovo je imao prisan odnos sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom koji mu je bio čak i kum na krštenju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track