KONAČNO! Stiglo saopštenje Novakovog tima o PREVARI SA BITKOINIMA: Evo šta su poručuli PREVARANTIMA koji koriste Noleta!
Foto: @starsport

javno

KONAČNO! Stiglo saopštenje Novakovog tima o PREVARI SA BITKOINIMA: Evo šta su poručuli PREVARANTIMA koji koriste Noleta!

Tenis -

Nakon informacije koja se pojavila danas kako je jedan internet sajt u etar pustio izmišljeni intervju sa Novakom Đokovićem kako bi sebi ''podigao cenu'', oglasio se tim srpskog tenisera žustrom porukom za javnost.

- Tekst i navodi na temu Novakove navodne izjave o trgovanju kriptovalutama nisu istiniti. Nijedan detalj iz pomenutog teksta nije tačan, niti ima bilo kakvog uporišta u realnosti. Da bi se sprečile dalje spekulacije u vezi sa tim, stvar je preuzeo advokatski tim Novaka Đokovića, koji će se sa pravne strane baviti istim - poručeno je iz Novakovog tima.

Podsetimo, na jednom internet sajtu, napravljenom samo u svrhe promovisanja digitalne valute bitkoin, osvanuo je izmišljeni intervju sa prvim teniserom sveta u kojem osvajač 17 grend slem titula poziva građane Srbije da ulažu u bitkoin kako bi se obogatili preko noći. Cela stvar je otišla toliko daleko da je u izmišljenom tekstu navedeno kako je Novak gostujući na jednoj srpskoj televiziji rekao da mu je trgovina bitkoinom glavni način za zarađivanje novca.

foto: AP

- Moj glavni način za sticanje zarade jeste novi program automatskog trgovanja kriptovalutama pod nazivom "Bitkoin era". To je najbolja prilika za sticanje malog bogatstva u kratkom periodu koju sam ikada video. Pozivam sve da probaju pre nego što je banke ugase - glasi izmišljena Đokovićeva izjava, a prenosi Informer.

- Možda ste skeptični jer zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to bio najveći i najlakši novac koji sam ikada zaradio. Pričam o dnevnoj pasivnoj zaradi koja iznosi desetine hiljada dinara. To je najbrži način da trenutno napravite zalihu novca. Ali to neće trajati još dugo jer će ga sve više i više ljudi otkrivati i banke će ga ugasiti zauvek, dodao je navodno Novak uz pokazivanje "dokaza" na svom mobilnom telefonu.

foto: Profimedia

Kako isti sajt navodi, Narodna banka Srbije je zatražila da se emitovanje intervjua prekine, ali je bilo prekasno, preneo je danas Informer.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track