Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ PRESTRAVIO DEVOJKU: Nemica se zaledila kad ga je ugledala!
Foto: Dado Đilas

slučajni susret

ĐOKOVIĆ PRESTRAVIO DEVOJKU: Nemica se zaledila kad ga je ugledala!

Tenis

Nemačka hokejašica na travi Nike Lorenc, pričala je o svom prvom susretu sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, 2016. godine na Olimpijskim igrama u Riju i istakla da je imala spisak sportista sa kojima je htela da se upozna.

- Naravno, pričale smo o tome koga baš želimo da upoznamo od velikih zvezda i Novak Đoković je bio visoko na toj listi. Baš kada sam mislila da mogu da prestanem da budem turista i da ponovo postanem ambiciozni spotista, srele smo Đokovića tokom njegovog večernjeg trčanja. Saigračice su me gledale očekujući nešto, pitale su se zašto ništa ne preduzimam. Po prvi put u životu sam bila potpuno prestravljena - rekla je ona.

Ipak, jedna njena drugarica je reagovala i Srbina pozvala da se slikaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hockihockihocki @diedanas 🥰

Објава коју дели Nike Lorenz (@nikeelorenz) дана

- Na sreću pa je jedna od mojih drugarica hitro reagovala i potrčala za Đokovićem da bi ga pitala da se slikamo. On je, naravno, bio potpuno opušten, odgovorio nam je na Nemačkom i sa njom dotrčao do nas. Pošto sam i dalje bila potpuno zaleđena svi su, pa i sam Đoković, morali na slici da se pozicioniraju oko mene. I dalje ne znam kako sam na slici završila sa ogromnim kezom na licu - rekla je ona.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...