SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNA ŽENA SA NOVAKOM! Ne odvaja se od njega, a javnost u Srbiji za nju NIJE ČULA!
Foto: EPA/Clive Brunskill

rešena misterija

SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNA ŽENA SA NOVAKOM! Ne odvaja se od njega, a javnost u Srbiji za nju NIJE ČULA!

Tenis -

Nakon što je posle tri seta savladao Nemca Kefera u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, najbolji teniser sveta Novak Đoković je ostao da uživa u meču četvrtfinala dama u kom je Muguruza posle tri seta bila bolja od Azarenke.

Da stvar bude zanimljivija, Đoković na tribinama nije bio sam. Društvo mu je pravila žena plave kose, menadžerka Elena Kapelaro koja se bavi odnosima sa javnošću, a Novaka je upoznala uz muža Eduarda Artaldija, kada je Đoković pre deset godina potpisao ugovor sa kompanijom Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu gde je Artaldi radio.

- Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu, a da je odvojen od porodice.

foto: EPA/Clive Brunskill

Kada se Novak rastao sa renomiranim italijanskim brendom nastavio je da radi sa Artaldijem, koji je napustio firmu i postao deo srpske familije.

- Trudimo se da što više budemo profesionalni, ali je naš odnos previše ličan. Živimo zajedno sedam dana nedeljno, a ovih devet godina iza nas bile su baš "bogate". Ponekad smo se i za uši vukli - pojasnio je u jednom intervjuu Italijan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track