EVO ŠTA IVANIŠEVIĆ RADI, DOK NOVAK SLAVI TITULU U RIMU: Goran spopao Nives na plaži! Pogledajte strastveni poljubac
Foto: Instagram

EVO ŠTA IVANIŠEVIĆ RADI, DOK NOVAK SLAVI TITULU U RIMU: Goran spopao Nives na plaži! Pogledajte strastveni poljubac

Tenis -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković savladao je u finalu Rima Dijega Švarmana 7:6, 6:3 i osvojio 36. Masters u karijeri.

Novaku u "večnom gradu" pomaže Marjan Vajda, koji je zamenio Gorana Ivaniševića posle američke turneje.

A gde je Ivanišević, dok Novak osvaja 36. titulu na masters turnirima?

Bivši hrvatski teniser (49) posvetio se porodici, tačnije supruzi Nives (38).

Nives je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj se supružnici vide kako se ljube. Nives je podelila i emotivni opis.

"Želim da znaš da osećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je verojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim 'cool' masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom. Ugledam se na tebe i nastojim da se više edukujem. Kad smo u zavadi, svađamo se, osećam se poraženo i tužno, jer znam da smo puno bolji od toga. Želim samo da znaš da si mi bio najbolji dečko. Nisi savršen, ali nikad te ne bi tražila da budeš. Ti i ja radimo. Uklapamo se. Ti si za mene i dalje najcool čovek na svetu. Volim te jako. Nikad neću odustati od tebe. Verna sam i odana tebi", napisala je emotivna Nives.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track