PRIZNAO DA JE FEDEREROV NAJVEĆI SAVEZNIK U BORBI PROTIV NOVAKA! Tim: Učiniću sve da Rodžer ostane BROJ JEDAN! Niko kao on!
Foto: @starsport

nahvalio švajcarca

PRIZNAO DA JE FEDEREROV NAJVEĆI SAVEZNIK U BORBI PROTIV NOVAKA! Tim: Učiniću sve da Rodžer ostane BROJ JEDAN! Niko kao on!

Tenis -

Austrijski teniser Dominik Tim trenutno je najveći saveznik slavnog Švajcarca Rodžera Federera.

Tim je poručio da će učiniti sve da spreči Novaka Đokovića i Rafaela Nadala da obore rekorde koje drži Švajcarac.

"Rodžer mi je čestitao titulu na US openu. Obećavam da ću uraditi sve da Federer ostane broj 1. Nijedan drugi igrač ne može da se poredi sa Rodžerom. On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene", rekao je Tim.

Podsetimo, nedavno je bivši olimpijski šampion Mark Rose izjavio da samo Tim može pomrsiti račune Đokoviću i Nadalu u pohodu na Federerove rekorde.

"Hajde da budemo iskreni, Tim je sada najvećii saveznik Rodžeru. Ukoliko želi da sačuva neke od svojih rekorda, moraće da računa na Dominika u narednim godinama. Nadam se da će Tim ostati u dobroj formi i da će pokazati da je veliki šampion tako što će pobeđivati Nadal i Đokovića na terenima na kojima su oni najuspešniji", rekao je Rose.

Nadal bi trijumfom na Ronal Garosu mogao da izjednači Rodžerov rekord po broju osvojenih Gren slem titula (20), dok je Novak na dobrom putu da sruši Švajcarca na večnoj listi po broju nedelja provedenih na prvom mestu (310).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track