NOVAKOVI KRITIČARI NA RATNOJ NOZI: Nik Kirjos ŽESTOKO ODBRUSIO Matsu Vilanderu! TVITER GORI! (FOTO)
Foto: AP/Frank Augstein, EPA/Scott Barbour, Profimedia

NOLETOVI HEJTERI ZARATILI

NOVAKOVI KRITIČARI NA RATNOJ NOZI: Nik Kirjos ŽESTOKO ODBRUSIO Matsu Vilanderu! TVITER GORI! (FOTO)

Tenis -

Nik Kirjos i Mats Vilander u "ratu" zabog Novaka Đokovića.

Nik Kirjos i Mats Vilander su svakako najglasniji kritičari najboljeg tenisera sveta, a niko ne bi ni pomsilio da njih dvojica, koji imaju isti "cilj", mogu da dođu u konflikt.

Vilander je komentarima na račun Endija Mareja izazvao veliku pažnju medija, i naravno Kirjosa koji je pročitao njegov intervju, pa odlučio da se obračuna s njim, putem društvenih mreža, kako i priliči Australijancu.

Mats Vilander
Mats Vilanderfoto: Starsport©

"Upravo sam pročitao šta je Vilander rekao o Mareju... Daj Matse ućuti, nikoga nije briga. Endi, znaj da koliko god ostaneš mi uživamo u tvom tenisu i zezanju. Takođe, nisam u životu pogledao jedan poen Matsa Vilandera", reagovao je Nik Kirjos na Vilanerove reči da bi Marej mogao da se penzioniše, a u celu diskusiju umešao se i Kačanov koji je Australijancu poručio da "malo oladi".

"Ne, sve je u redu čoveče. Marej i ja poštujemo jedan drugog, a ako neko počne tako da priča o mojim ljudima - ja ću krenuti na njih. Trebalo bi da poštujem Matsa? Zbog čega? Zato što je udarao lopticu preko mreže? Nema kod mene poštovanja za to", jasan je Kirjos.

Nik Kirjos
Nik Kirjosfoto: EPA/DAVE HUNT

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track