TENISERI SE ODSEKLI OD STRAHA! Pogledajte reakciju Vavrinke i Kepfera u momentu kada je odjeknula STRAVIČNA DETONACIJA U PARIZU
Foto: Printskrin

panika na rolan garosu

TENISERI SE ODSEKLI OD STRAHA! Pogledajte reakciju Vavrinke i Kepfera u momentu kada je odjeknula STRAVIČNA DETONACIJA U PARIZU

Tenis -

Snažna detonacija koja je danas odjeknula u Parizu uplašila je i tenisere na Rolan Garosu.

U momentu kada se čula eksplozija na terenu su bili Švajcarac Stan Vavrinka i Nemac Dominik Kepfer, a po nihovoj reakciji jasno se vidi da im u tom momentu nije bilo svejedno.

Nemac se pripremao za servis kada se čuo zastrašujući prasak. Snažan zvuk ga je izninadio, pa se u momentu brecnu i ukopao u mestu. Pogledao je Vavrinku, koji je začuđeno stajao na drugoj strani terena i kada se uverio da je sve u redu nastavio je meč.

Podsetimo zaglušujući udar uplašio je danas Parižane. U prestonici Francuske došlo je do probijanja zvučnog zida, što je potvrdila i policija.

"Veoma jaka buka koja se u parizu čula u jednom trenutku nije eklsplozija! Reč je o probijanju zvučnog zida tokom leta borbenog aviona. Ne opterećujte linije za hitne slučajeve", saopštila je policija na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track