EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! TRUDNA JELENA SE USELILA KOD DOKTORA U STAN: Teniserka puca od sreće, sve podređeno bebi! NOVI POČETAK
Foto: Ana Paunković

ZAJEDNIČKI ŽIVOT

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! TRUDNA JELENA SE USELILA KOD DOKTORA U STAN: Teniserka puca od sreće, sve podređeno bebi! NOVI POČETAK

Tenis -

Jelena Janković na sve načine pokušava da sakrije da sa izabranikom, specijalistom interne medicine Brankom Baraćem, čeka bebu, što je Kurir juče ekskluzivno otkrio, ali i to da je s doktorom odnedavno započela zajednički život.

Teniserka se, kako saznajemo od izvora bliskih porodici, preselila u stan svog dečka, gde će ubuduće živeti.

Branko Barać
Branko Barać foto: Instagram

Prema našim saznanjima, Barać ima nekoliko nekretnina u Beogradu, ali najkomotniji stan je upravo onaj gde su rešili da zasnuju svoju porodicu. Njih dvoje će za šest meseci dobiti ćerku i već su počeli s pripremama za taj dan. Inače, o životu Jeleninog partnera se malo zna, a kako smo saznali, on iza sebe već ima jedan brak.

foto: Ana Paunković

Tokom jučerašnjeg dana u nekoliko navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s porodicom Janković, kao i s Baraćem, ali niko od njih nije odgovaralo na naše pozive i poruke. Zbog toga se ekipa Kurira uputila na Voždovac do zgrade u kojoj žive Jelenini roditelji. Pozvonili smo na interfon, ali se niko nije javljao niti su se pojavljivali napolju. Jedna njihova komšinica, koja ne želi da joj se ime pominje u medijima, rekla nam je da ni ona nije neko vreme viđala Snežanu i Veselina, ali jeste teniserku. - Jelena je dolazila pre mesec dana. Bilo je još lepo vreme i čini mi se da joj se još tada nazirao stomak. Baš smo pomislili da je u drugom stanju. Lepo i srećno je izgledala. Što se njenih roditelja tiče, njih nisam duže vreme videla - rekla je komšinica.

foto: Profimedia

Posetili smo i Dedinje, gde Jankovićeva ima stan u koji često dolazi nakon selidbe. - I kad je tu, ona slabo izlazi. Svakako i kad ide negde, uglavnom kolima izađe kroz garažu. Trudna je sigurno, nosi široke kapute i deluje kao prava trudnica - kaže jedan komšija iz zgrade, koji nije bio raspoložen za fotografisanje. Podsećanja radi, Jelena i Branko su se upoznali nakon teniskog turnira koji je u junu održan u našoj prestonici. Nakon sumnje da ima koronu, teniserka je otišla u jednu privatnu kliniku, gde je upoznala doktora, s kojim je počela da se viđa mimo ordinacije.

Aleksandar Panić

Sestra Dijana Rokvić Želim joj da rodi dete čoveku koga voli

foto: Privatna Arhiva

Jelenina sestra od strica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, bila je iznenađena kad smo je pozvali za komentar. - Svim ženama želim sreću da postanu majke. To je najlepši osećaj. Naravno da bih volela da moja sestra od strica bude trudna i da čoveku koga voli rodi dete. Međutim, kad ona javno bude potvrdila da je u drugom stanju, u tom slučaju ću da kažem šta imam. Zasad poštujem njenu privatnost - rekla je Dijana za Kurir.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track