MARIJA ŠARAPOVA POKAZALA VERENIČKI PRSTEN: Cena - prava sitnica! Na njenoj ruci sija dijamant kreiran samo za nju! (FOTO)
Foto: Profimedia

VERENIK NIJE ŠTEDEO

MARIJA ŠARAPOVA POKAZALA VERENIČKI PRSTEN: Cena - prava sitnica! Na njenoj ruci sija dijamant kreiran samo za nju! (FOTO)

Tenis -

Prelepa ruska teniserka Marija Šarapova već duže vreme uživa u srećnoj vezi sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom, nedavno su na društvenim mrežama objavili da su se verili, a sada je lepa Maša pokazala i skupoceni verenički prsten.

Nakon što je raskinula veridbu sa slovenačkim košarkašem srpskog porekla Sašom Vujačićem i ozbiljnu vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, lepa Maša uplovila je u vezu sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom.

I po svemu sudeći on je taj koji će je odvesti pred oltar. A kada je u pitanju prsten kojim ju je verio - ni na njemu nije štedeo.

Saša Vujačić, Marija Šarapova
foto: Profimedia

Nije to bilo kakav prsten! Ipak je u pitanju slavna teniserka i čovek koji leži na parama.

Reč je o skupocenom dijamantskom komadu nakita, Džesika Mekkormak je dizajnirala isti, i vredi 300.00 funti, navode engleski mediji.

Maša je svojim pratiocima pokazala svoj prsten kada je se opraštala od stare godine u kojoj je, između ostalog, donela odluku da završi profesionalnu karijeru.

"Rekla sam 'da' još prvog dana kad smo se upoznali. Ovo je bila naša mala tajna", napisala je Marija Šarapova sredinom decembra čime je obavestila javnost da uskoro staje na "ludi kamen".

1 / 7 Foto: AP

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track