Ana: Nisam seks simbol

Ivanovićeva otvoreno

Ana: Nisam seks simbol

Tenis -
Svaka žena uživa u takvom komplimentu i ja se ne razlikujem. Ali ne shvatam to previše ozbiljno, i definitivno ne vidim sebe na taj način, rekla je srpska teniserka

Jedna od najlepših teniserki sveta Ana Ivanović je u intervjuu za italijansko izdanje časopisa Men's Health u nekoliko reči opisala sebe, otkrila šta joj je sve tenis doneo, ali i kako muškarci mogu da osvoje njeno srce, ali i priznala da se ne oseća kao seks simbol.

"Svaka žena uživa u takvom komplimentu i ja se ne razlikujem. Ali ne shvatam to previše ozbiljno, i definitivno ne vidim sebe na taj način," rekla je Ana.

Srpska teniserka je otkrila tip muškarca, koji može da osvoji njeno srce, kao i način na koji može da privuče njenu pažnju.

"Ne volim momke koji previše forsiraju, pa bih mogla da kažem da mi pokloni nisu važni na početku veze. Želim da vidim iskrenost, lepe manire i smisao za humor. Volim momke koji su možda malo staromodni, sa dobrim porodičnim vrednostima i koji se lepo odnose prema ženi. Ne volim aroganciju. Volim inteligentne momke - momke sa kojima možete da razgovarate o različitim stvarima. Ako su visoki i zgodni, još bolje".

Ivanovićeva je opisala sebe u nekoliko reči, a potom dodala da joj je tenis pomogao da odraste.

"Ja sam pozitivna, osetljiva i pažljiva, i porodična osoba. Na neki način sam odrasla u tenisu, pošto igram još od kako sam bila dete, čak sam sa 12 ili 13 godina putovala po celom svetu na juniorske turnire. Posećivanje toliko različitih zemalja i doživljavanje različitih kultura vam definitivno pomogne da brže sazrite".

Lepa teniserka kaže da je bila dobro dete.

"Sport vas nauči disciplini, ali sam ja i bez toga bila prilično razumno dete, na primer, bila sam dobra u školi, i volela sam da idem u školu. Ipak, profesionalni tenis vas primora da imate dobru rutinu, a to zahteva disciplinu. Jedna od najvećih lekcija koje sam naučila je da, iako je tenis individualni sport, nije moguće uspeti bez pomoći, ljubavi i podrške ljudi koji su oko vas, pogotovo vaše porodice. Naučila sam mnogo i o prijateljstvima, vezama, medijima, poslu... o mnogim stvarima".

Ivanovićeva je otkrila i kako prevazilazi poteškoće u životu.

"Mislim da je moja najveća snaga u tome što sam prilično pozitivna osoba i što dosta verujem u sebe. To mi pomaže u mnogima sferama tenisa. Dobro je kada ste uvek pozitivni i optimistični u vezi budućih turnira", istakla je nekada najbolja teniserka sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track