NOVAK I JELENA RENOVIRAJU RASKOŠNO IMANJE NA KOSMAJU: Komšije otkrile SVE DETALJE a znaju i šta će Đokovići uraditi sa KOKOŠINJCEM
Foto: Profimedia, Printscreen

SREĐIVANJE KUĆE U TOKU

NOVAK I JELENA RENOVIRAJU RASKOŠNO IMANJE NA KOSMAJU: Komšije otkrile SVE DETALJE a znaju i šta će Đokovići uraditi sa KOKOŠINJCEM

Tenis -

Porodica Đoković kupila je krajem prošle godine vilu na Kosmaju koja je pripadala Eleni i Jugoslavu Kariću, a sada je u toku renoviranje kuće.

Nakon što se iz kuće na Kosmaju iselila Elena Karić, majstori su se prihvatili posla da bi po želji novih vlasnika preuredili prostor.

Nakon što je pre dve nedelje Elena zauvek napustila mesto u kojem je živela posle razvoda i u kojem je izvodila razne spiritualne obrede, počelo je renoviranje kuće, piše "Blic". Kako se priča po selu, sa prvim zracima leta porodica Đoković će se useliti u vilu.

Novak kuća Kosmaj
foto: Pritnscreen

"U toku je renoviranje. Kuća je godinama unazad održavana, a Jelena i Novak očigledno žele da promene određene stvari na imanju kako bi kuća bila po njihovoj meri. Vidite taj kokošinjac, oni hoće da ga izbace i da naprave objekat za neku drugu namenu. To je Elena svojevremeno, kao mesto gde kokoške spavaju, uredila kao pravu vilu, gde su se nalazili kristalni lusteri i uramljene slike. U toku je i sređivanje bazena koji bi trebalo da bude spreman za leto kako bi se u njemu kupali Tara i Stefan. Najverovatnije će veći deo godine tu živeti Jelena s decom, dok će Novak dolaziti kada mu to turniri i obaveze oko Olimpijskih igara dozvole. Društvo će im na imanju vikendom praviti Jelenini i Novakovi roditelji, koji im trenutno priskaču u pomoć kada je sređivanje vile u pitanju", objašnjava naš izvor blizak članovima porodice Đoković.

Novak kuća Kosmaj
foto: Pritnscreen

Meštani tvrde da su videli da Đokovići dolaze na imanje da bi dali instrukcije:

"Vidimo da svaki dan dolaze majstori koji sređuju brojne detalje na imanju, a često neki skup auto prođe i odlazi u pravcu njihove kuće. Sve je daleko od nas, pa ne može dobro da se vidi šta se radi u dvorištu, ali lepo je što brinu o svom imanju i žele da ono izgleda najlepše moguće. Nadam se da će Novak uspeti da pomogne ovom malom mestu i da napravi da ovo bude naselje u koje će svi rado dolaziti", kaže žena koja živi u blizini Novakove kuće.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Zbog Đokovića porasla cena okolnih placeva

Prema rečima meštana, čim se pročulo da je porodica najuspešnijeg srpskog tenisera kupila velelepno imanje, cena imanja je skoro duplo porasla. Naime, svi oni koji žele da kupe neki od placeva kako bi im prvi komšija bio Đoković moraće da izdvoje pozamašnu svotu novca. Ono što je interesantno, za razliku od prethodne godine, sada je na lokalnim imanjima u toku gradnja nekoliko kuća.

Novak Đoković
foto: Printscreen

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track