OGLASIO SE NAJŽEŠĆI NOVAKOV KRITIČAR: Mats Vilander analizirao duel sa Beretinijem, a imao je i JASNU PORUKU za Noleta i Rafu
Foto: Profimedia, Sonja Spasić

ROLAN GAROS

OGLASIO SE NAJŽEŠĆI NOVAKOV KRITIČAR: Mats Vilander analizirao duel sa Beretinijem, a imao je i JASNU PORUKU za Noleta i Rafu

Tenis -

Nekadašnji najbolji teniser sveta Mats Vilander analizirao je Novakovu igru u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa, nakon što je pobedio Italijana Matea Beretinija.

"Novakov ritern je bio solidan, agresivan. Mislio sam da je to impresivan učinak Novaka tokom celog meča, ali i na servisu je bio siguran", počeo je svoju analizu teniski stručnjak za Eurosport, pa nastavio:

Mats Vilander
foto: Profimedia

"Emocija na kraju, to je ono što ga 'nosi' sve vreme. Zbog toga sam toliko zadivljen i ponosan što sam deo profesionalnog tenisa, jer su svi ovi igrači prošli kroz težak period protkan emocijama. Teško je tokom pandemije biti 'putujući teniser'", smatra Vilander i komentariše predstojeći polufinalni duel između Đokovića i Nadala.

"Kada pogledate žreb, ovo je scenario iz snova. Bez obzira ko pobedi, Novak ili Rafa, svakako će imati težak zadatak u finalu. Cicipas i Zverev takođe imaju velike šanse da osvoje prvi Grend Slem. I to veliku šansu", zaključio je Vilander.

Rafael Nadal, Novak Đoković
foto: AP/Gregorio Borgia, EPA/Ettore Ferrari

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track