VOLIM TE, BRATE! Novak se za megdan sa Nadalom spremao u dresu Nikole Jokića! Đoković je imao i JAKU poruku za MVP-a (VIDEO)
Foto: Printscreen

SPEKTAKULARANO

VOLIM TE, BRATE! Novak se za megdan sa Nadalom spremao u dresu Nikole Jokića! Đoković je imao i JAKU poruku za MVP-a (VIDEO)

Tenis -

Prvi teniser na ATP listi Novak Đoković odlučio je da trening pred polufinale Rolan Garosa sa Rafaelom Nadalom odradi u dresu Nikole Jokića, najkorisnijeg košarkaša regularnog dela NBA lige.

Nole je iskoristio priliku da ponovo čestita Jokiću MVP nagradu videom na svojim društvenim mrežama.

"MVP! MVP! Ovo je za mog prijatelja Nikolu Jokića, 'džokera'. Čestitam za MVP nagradu, i te kako zasluženo. Šaljem ti veliki pozdrav iz Pariza, sa Rolan Garosa! Nosim te sa sobom na treningu i nadam se da ću ti doneti sreću u plej-ofu. Sve najbolje, moj prijatelju!", poručio je Nole u snimku koji je objavio na društvenim mrežama.

Sve to je začinio i "potpisom":

"Džoker je MVP! Čestitke, Nikola, volim te, brate. Sve najbolje u NBA doigravanju, Nagetsi!"

Podsetimo, Jokić i Nagetsi su izgubili prve dve utakmice polufinala Zapadne konferencije na gostovanju Feniks Sansima, pa će u seriji koja se igra na četiri pobede pokušati da poprave utisak pred svojom publikom.

Prva prilika za to je u noći između petka i subote, od 4 sata po našem, srednjeevropskom vremenu. Uoči početka te utakmice srpskom centru će svečano biti uručen trofej za najkorisnijeg igrača NBA lige u sezoni 2020/2021.

Takođe, Novak će u petak popodne igrati sa Nadalom polufinale Rolan Garosa, dok će u drugom polufinalu snage odmeriti Stefanos Cicipas i Saša Zverev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track