NOLE JE PRIŠAO SRĐANU I DAO MU PEHAR: Rekao je nešto zbog čega bi svaki otac bio PONOSAN! FOTO,
Foto: Nemanja Nikolić

SJAJNO

NOLE JE PRIŠAO SRĐANU I DAO MU PEHAR: Rekao je nešto zbog čega bi svaki otac bio PONOSAN! FOTO,

Tenis -

Veseli se, srpski rode!, orilo se sinoć ispred restorana Novaka Đokovića na Novom Beogradu! Nije to bila jedina, ali jeste najveselija pesma u velikom slavlju povodom Noletovog osvajanja Rolan Garosa.

Đokovići su ponovo priredili feštu za pamćenje, a kako i ne bi, Novak je postao prvi teniser koji je bar dva puta osvojio svaki grend slem turnir, a više nema dileme da je najbolji u istoriji.

Novak Đoković
foto: Nemanja Nikolić

Noleta su dočekali trubači, orkestar Dejana Petrovića uz "Marš na Drinu", pa su onda odsvirali himnu "Bože pravde", koja se u nedelju čula usred Pariza... Sve to začinio je vatromet, svi su uživali.

Najbolji teniser sveta doneo je i mali prelazni pehar s Rolan Garosa, bio je veoma raspoložen. Foto-reporter Kurira našao se neposredno uz šampiona Rolan Garosa kada je jednom trenutku prišao ocu Srđanu i dao mu pehar uz reči:

- Evo, ovo je za tebe.

Novak Đoković
foto: Nemanja Nikolić

Potom su se zagrlili i izljubili, videlo se da je Srđan reagovao emotivno. Njegov sin je osvojio toliko pehara da gotovo ponestaje mesta u vitrinama, ali je ovaj iz Pariza nešto posebno.

Novak Đoković
foto: Nemanja Nikolić

Potom je palo i fotografisanje, a Nole je u jednom trenutku shvatio da mu majka Dijana nije tu, pa je otišao da je potraži. Na kraju je sve završeno uz osmeh i pesmu.

03:12

Nole slavi titulu u Beogradu

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track