IZNENAĐENJE OD 600.000 EVRA: Bastijan za Anu spremio poklon od kog će vam se ZAVRTETI U GLAVI! Nemac se baš otvorio!
Foto: Instagram

široko

IZNENAĐENJE OD 600.000 EVRA: Bastijan za Anu spremio poklon od kog će vam se ZAVRTETI U GLAVI! Nemac se baš otvorio!

Tenis -

Bastijan Švajnštajger, proslavljeni nemački fudbaler i suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović, rešio je da svojoj dragoj za petu godišnjicu braka kupi luksuzan stan u Beogradu.

Bastijan i Ana će 12. jula obeležiti pola decenije braka, pa je pažljivi Nemac odlučio da joj priredi divno iznenađenje za mali jubilej - kupiće joj stan u najelitnijem delu Beograda.

Popularni Švajni dao je agentima za nekretnine ovlašćenje da u njegovo ime odaberu stan na trenutno najtraženijoj lokaciji - kuli Beograda na vodi.

Ana Ivanovic
foto: Profimedia,

Njegova želja je da stan bude dvostrano orijentisan i da pogled puca na celu prestonicu. Njegova želja je da stan ima oko sto kvadrata, a ako se uzme u obzir da je kvadrat oko 6.000 evra, lako je izračunati da će fudbaler na ženin poklon potrošiti 600.000 evra.

Inače, Ana i Švajni već dve godine žive u austrijskom gradiću Vestendorf od 3.700 stanovnika, u podnožju Alpa. Bračni par je kupio imanje još 2018. sa željom da im sinovi Luka i Leon budu bliži svojim bakama i dekama, a njih dvoje svojim prijateljima. Švajnštajgerovi roditelji žive na samo sat vremena od Vestendorfa, a ni Beograd nije daleko.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track