TRESE SE REGION! NOVAK NA ŽESTOKOM UDARU: Komšije razapele Đokovića zbog čoveka koji je spasao život Ratku Mladiću!
Foto: Prinstcreen

BURA

TRESE SE REGION! NOVAK NA ŽESTOKOM UDARU: Komšije razapele Đokovića zbog čoveka koji je spasao život Ratku Mladiću!

Tenis -

Zajednička fotografija Novaka Đokovića i komandanta Milana Jolovića Legende izazvala je burne reakcije u regionu.

Đoković je prethodnih dana boravio u Bosni i Hercegovini. Ponovo je obišao Cisoko i Bosansku piramidu sunca, a u subotu je bio gost na svadbi džudiste Nemanje Majdova.

Đoković se na svadbi sjajno zabavljao sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine, Miloradom Dodikom, a na društvenim mrežama se pojavila i fotografija srpskog asa u društvu čuvenog komandanta Milana Jolovića Legende.

Jolović je bio komandant specijalne jedinice Vukovi sa Drine u sastavu Vojske Republike Srpske, a kasnije i komandant 72. specijalne brigade Vojske Jugoslavije. Nosilac je brojnih vojnih i ratnih priznanja Vojske Republike Srpske i Vojske Jugoslavije od kojih se posebno izdvaja orden Miloša Obilića za hrabrost.

Poznato je da je Jolović sa svojom jedinicom na Igmanu spasao život Ratku Mladiću, koji ga je zbog toga unapredio i dao mu viši čin.

Mnogima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske se nije dopalo što se Đoković nalazi u društvu Dodika i Jolovića, pa su žestoko udarili po najboljem teniseru sveta.

"Prvi teniser sveta Novak Đoković prethodnih dana družio se sa nekada bliskim saradnikom Ratka Mladića, koji je osuđen za genocid i Miloradom Dodikom koji negira genocid. Videćemo koliko će sponzora Novak izgubiti zbog ovoga", napisao je jedan korisnik Tvitera.

Novak Đoković
foto: Printscreen
Novak Đoković
foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track