ZBOG OVOGA JE NOVAK NA STUBU SRAMA U BIH! Paranoji nema kraja: Poznato šta se tačno desilo u hotelu pred venčanje srpskog džudiste
Foto: Profimedia

novi detalji

ZBOG OVOGA JE NOVAK NA STUBU SRAMA U BIH! Paranoji nema kraja: Poznato šta se tačno desilo u hotelu pred venčanje srpskog džudiste

Tenis -

Najbolji teniser svetaNovak Đoković ovih dana boravi u Bosni i Hercegovini.

Tamo je nastala sporna fotografija na kojoj je kraj najboljeg tenisera sveta Milan Jolović Legenda, bivši komandant specijalne jedinice "Vukovi sa Drine".

Ista je izazvala veliku pažnju u BIH, čak i podigla prašinu te je deo tamošnje javnosti osudio srpskog tenisera iako se nije radilo o fotografiji sa željom da nastane ista, ili da je teniser pozirao kraj Jolovića, već je reč o spontano uhvaćenom trenutku kada Milan Jolović sedi kraj Novaka Đokovića.

Prema informacijama do kojih je došao "Blic", cela situacija u hotelu "Zlatni bor" je bila u potpunosti spontana.

Đoković je u pomenuti objekat u Sokolcu svratio neposredno pre venčanja džudiste Nemanje Majdova.

Milana Jolovića Đoković nije poznavao, to se desilo tog dana kada je Jolović kao vlasnik hotela prišao najboljem teniseru sveta sa istom željom. Sve se desilo u par minuta kada je nastala fotografija.

Zapravo, to nije retka pojava u životu Novaka Đokovića kojem na javnim mestima neposredno prilaze ljudi, a veliki teniski šampion je otvoren da svakome ustupi malo vremena i pažnje za razgovor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track