ČUVENI ITALIJAN LJUT NA NOVAKA: Ima 500 miliona i odigra onakvo finale?! Pod stresom je?! Od brojanja para? Rodžer je najbolji!
Foto: Profimedia

KOMENTAR

ČUVENI ITALIJAN LJUT NA NOVAKA: Ima 500 miliona i odigra onakvo finale?! Pod stresom je?! Od brojanja para? Rodžer je najbolji!

Tenis -

Nekadašnji italijanski teniser Nikola Pjatranđeli komentarisao je "veliku trojku", a posebno se dotakao srpskog tenisera Novaka Đokovića i nedavno završenog US Opena.

"Voleo sam da igram tenis, bilo je lepo. Između 1950. i rane 1960. godine sam osvojio 44 turnira, od čega četiri Rolan Garosa, po dva u singlu i dublu. I od tog nagradnog fonda nisam sebi mogao da kupim ni mali stan", rekao je Pjatranđeli za italijanski list "Liibero", a njegove reči su preneli svi svetski mediji, među kojima i "Tennisworldusa".

"Zbog svega u današnje vreme sam veoma ljut. Novak ima recimo 500 miliona dolara u banci i onda odigra onako stresno finale u Njujorku? Ma, da li se šalite? Realnost tenisa u ovom trenutku je da je to igra nerava za milijarde. Od čega su pod stresom? Od brojanja para. Kad pročitam da su u depresiji onda se još više iznerviram", iskren je čuveni Italijan.

Novak Đoković, US open
foto: Profimedia

Pitali su ga i koga on vidi kao najboljeg igrača svih vremena od članova čuvene "trojke".

"Za mene je Federer najbolji od njih trojice. Rodžer je sa druge planete", jasan je Pjatranđeli.

Rodžer Federer
foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track