Najnovije vesti

BRITANKA ZBOG NOVAKA DOŠLA U BEOGRAD I NE MOŽE ČUDU DA SE NAČUDI: Desilo joj se nešto što neće zaboraviti do kraja života!
Foto: Printscreen

UPOZNALA IDOLA

BRITANKA ZBOG NOVAKA DOŠLA U BEOGRAD I NE MOŽE ČUDU DA SE NAČUDI: Desilo joj se nešto što neće zaboraviti do kraja života!

Tenis
16:53h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživa podršku navijača širom planete, a Britanka Džuli je imala priliku da se sa njim sretne u Beogradu.

Ona je na društvenim mrežama izuzetno aktivna kada se radi o promociji vrednosti za koje se zalaže najbolji teniser sveta, redovno "izveštava" s njegovih mečeva, prati je zbog toga skoro pet hiljada ljudi, a ona je rešila da u prestonici Srbije potraži onog koga toliko ceni.

- Životna čast. Privilegija. San koji se ostvario. Danas sam igrala tenis sa Novakom Đokovićem u Beogradu i to je bio jedan od najboljih dana u dosadašnjem toku mog života. Hvala ti mnogo, Novače, poručila je Džuli.

Tome je dodalala i snimak na kome se vidi kako razmenjuje udarce sa svetskim "brojem 1", ali i još jedan, na kojem se vidi kako su se Đoković i ona nadmetali i u svojevrsnoj verziji "teniskog boćanja", u kojoj je cilj bio baciti lopticu sa sredine teniskog terena ka osnovnoj liniji, pa je pobednik onaj čija je loptica zastala bliže cilju.

Đoković je izgubio u tom okršaju, iako je pokušao da "prevarom" proglasi pobedu.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja