"NOVAK JE VAKCINISAN" Legendarni Radmilo Armenulić RASPALIO teniski svet porukom Đokoviću: Nole, NE PRAVI DRAMU, reci svima istinu
Foto: Aleksandar Jovanović, AP

šok

"NOVAK JE VAKCINISAN" Legendarni Radmilo Armenulić RASPALIO teniski svet porukom Đokoviću: Nole, NE PRAVI DRAMU, reci svima istinu

Tenis -

Glavno pitanje u svetu tenisa, čak i sada kada je u toku završnica Dejvis kupa, jeste situacija oko Novaka Đokovića i Australijan opena.

Najbolji teniser sveta je više puta poručio da ne želi da otkrije da li je primio vakcinu ili ne i da je njegovo učešće na prvom grend slemu u sezoni pod znakom pitanja.

Međutim, legenda jugoslovenskog tenisa, Radmilo Armenulić, veruje da zna odgovor na pitanje koje zanima sve.

- Mislim da je Novak vakcinisan i da će igrati u Australiji - poručio je Armenulić u razgovoru za Mondo.

Ipak, čuveni teniser i teniski trener, nije uveren u to, već je do zaključka došao činjenicom da je Đoković igrao u Insbruku za reprezentaciju Srbije.

- Moj izvor je to što je ušao u Austriju. Znate da je tamo 'lokdaun' i sve, tako da ne bi mogao da uđe da nije vakcinisan.

Armenulić veruje da je Novakov pristup čitavoj situaciji pogrešan.

- Smatram da Novak ne treba da pravi dramu oko toga, već otvoreno da kaže da li je vakcinisan ili ne. Ovako može samo sebi da naškodi. Prosto je, ako se ne vakciniše, neće moći da igra, a to je samo njemu minus. Treba da ide, za njega je veoma važno da osvoji taj grend slem. Tako bi stigao do 21. trofeja na najvećim turnirima - zaključio je Radmilo Armenulić.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

09:15

ČAST JE IGRATI ZA SVOJU ZEMLJU! Đoković uzbuđen zbog nastupa za Srbiju: Nedostajao mi je ovaj osećaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track