ATRAKTIVNA RUMUNKA OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Dok muškarci pričaju o njenom ZANOSNOM IZGLEDU, ona se oduševljava kada gleda Novaka FOTO
Foto: Profimedia

navija za srbiju

ATRAKTIVNA RUMUNKA OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Dok muškarci pričaju o njenom ZANOSNOM IZGLEDU, ona se oduševljava kada gleda Novaka FOTO

Tenis -

Pobeda reprezentacije Srbije protiv Kazahstana u sredu uveče izazvala je reakcije na čitavom Balkanu.

Razlog za to je očigledan, naši teniseri će u polufinalu igrati protiv Hrvatske, a duel koji je zakazan za dans uveliko se najavljuje u zemljama bivše Jugoslavije, ali i šire.

Na primer, dramatična završnica susreta sa Kazahstancima bila je praćena i u Rumuniji. Dokaz za to je zanosna teniserka, Andrea Prisakariu, o kojoj se, praktično neprestano priča već neko vreme.

Andrea je navijala za Srbiju i to nije krila na društvenim mrežama, a pobednički poen u odlučujućem meču u kojem su Novak Đoković i Nikola Ćaćić u tri seta savladali Golubjeva i Nedovjesova proslavila je uz pesmu "Dobro došli šampioni" koju izvodi Neda Ukraden.

I u toku meča je bila oduševljena srpskim dubl parom, pa je čak koristila zaljubljen "emodži", ali i rakete uz Novaka i Nikolu.

Inače, Andrea se nedavno našla u centru pažnje kod ljubitelja tenisa, zbog odevne kombinacije na terenu, fizičkog izgleda i tetovaža.

Atraktivna Rumunka je i sama priznala da dobija puno uvreda i kritika na račun izgleda, ali i da ume da se nosi sa tim, pa je čak i delila savete devojkama koje nailaze na slične probleme.

Meč Srbije i Hrvatske odrediće finalistu ovogodišnjeg Dejvis Kupa, a možda ćemo da vidimo za koga će Prisikariu navijati kada na terenu, preko puta srpskih budu hrvatski teniseri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track