ZAVRŠENO SASLUŠANJE! NOVAKOVA SUDBINA U RUKAMA TROJICE SUDIJA: Poznato je u kom roku će biti objavljena konačna odluka! VIDEO
Foto: EPA/JAMES ROSS

Dan odluke

ZAVRŠENO SASLUŠANJE! NOVAKOVA SUDBINA U RUKAMA TROJICE SUDIJA: Poznato je u kom roku će biti objavljena konačna odluka! VIDEO

Tenis -

Punih pet sati trajalo je saslušanje povodom zahteva Vlade Australije da se Novak Đoković deportuje iz ove zemlje.

Suđenje je počelo u 23.30 po našem vremenu, a završeno u 4.35.

Suđenjem je rukovodilo tročlano sudsko veće koje čine vrhovni sudija Džejms Alsop, sudija Entoni Besanko i sudija Dejvid O'Kalahan.

Reč je prvo dobio advokatski tim Novaka Đokovića. Skoro dva sata je stavove branio advokat Nik Vud, koji je pokušao da pobije tri glavne tačke optužnice.

Jedna je da ministar Hok nije razmotrio opciju šta bi moglo da se desi u slučaju deportacije Novaka Đokovića, odnosno da bi takva odluka mogla da izazove nemire u Australiji. Druga je da je ostanak Novaka Đokovića rizik i opasnost po zdravlje, red i mir u Australiji, a treća da je Novak Đoković antivakser.

Potom je reč uzeo državni tužilac Stiven Lojd, koji je obrazlagao optužnicu. Lojd tokom izlaganja nije izneo nijedan dokaz za svoje tvrdnje već se bazirao na "zdravom razumu" i natpisima u medijima po kojima je Novakov antivakserski stav poznat i opasan po Australiju.

Posle pet sati sudijska trojka je proglasila kraj saslušanja. Sudija Alsop je poručio da će odluka biti donesena u nedelju u večernjim satima po lokalnom vremenu, ili eventualno u jutarnjim satima u ponedeljak. Melburn je, podsetimo, deset sati ispred Srbije.

Kurir sport

NA OVOM LINKU MOGLI STE DA PRATITE SUĐENJE UŽIVO

Đokovićevi advokati pobijaju 3 teze ministra

1. Propust ministra da uzme u obzir posledice otkazivanja vize.

2. Đokovićevo prisustvo predstavlja visok rizik za Australiju.

3. Đoković je antivakser, pojačao bi antivaksersko raspoloženje u Australiji. Svoj stav je zasnovao na medijskim natpisima.

ISPRED ZGRADE U KOJOJ SE NALAZI NOVAK STOJE PREDSTAVNICI MEDIJA, KAO I SRPSKI NAVIJAČI

-Suđenje počinje u 23.15 po srpskom vremenu (9:15 po lokalnom).

-Novak će iz kancelarije svojih advokata biti na video linku sa sudijama koji se nalaze u Kanberi.

-Nije poznato da li će Novak Đoković razgovarati sa sudijama ili samo njegovi advokati.

-Tročlano sudsko veće sudiće u Novakovom slučaju. Suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop, a pomagaće mu Entoni Besanko i Dejvid O'Kalahan.

-Đokovića zastupaju advokati iz kancelarije "Hol i Vilkok", uključujući advokate Pola Holdensona, Nika Vuda i Nika Dragojevića. Ministarstvo Imigracije zastupaju Stiven Lojd, Kristofer Tran, Naomi Vuten i Džulija Nikolić.

-Dokumentacija u slučaju Đokovića ima 268 stranica.

-Ministarstvo zdravlja Australije je poručilo da Đoković nije opasnost po stanovnike, za šta ga tereti ministar Aleks Hok.

-Alijansa advokata Australije stala je na stranu Novaka Đokovića u njegovoj borbi da ostane i takmiči se na Australijan openu.

-Australijan open počinje 17. januara, a Novak ukoliko bude igrao u 1. kolu za rivala će imati zemljaka Miomira Kecmanovića.

ŠTA SMO DO SADA SAZNALI?

04:35 - ZAVRŠENO SASLUŠANJE: SUDIJE USKORO DONOSE ODLUKU

Završeno je saslušanje branilaca i tužioca u slučaju Novaka Đokovića!

Sudije se, kako je rekao predsedavaju Alsop, sada povlače, uz poruku da će kasnije popodne po lokalnom vremenu moći da saopšte odluku.

Odluku će objaviti u posebnom saopštenju na sajtu suda!

Saslušanje je trajalo pet sati!

Alsop je rekao da se sudije povlače na razmatranje. Po njegovim rečima, to može da se protegne na popodnevne, čak i večernje sate po lokalnom vremenu, a nema garancija i da će odluka biti doneta u današnjem danu po australijskom vremenu. Odnosno, možda saznamo konačnu odluku tek u ranim jutarnjim časovima!

04:31 - VUD: TRAŽIMO HITNO OSLOBAĐANJE ĐOKOVIĆA

Branilac Vud je poručio sudijama da će tražiti hitno oslobađanje Đokovića u slučaju pozitivnog ishoda.

"Ukoliko sud presudi u našu korist, tražićemo da Novak bude odmah oslobođen. Odmah, u roku od 30 minuta", rekao je Vud.

04:30 - VUD: VLADA NEMA DOKAZA ZA SVOJE TVRDNJE

Branilac Nik Vud naglasio je da Vlada Australije nema dovoljno dokaza za svoje tvrdnje na račun Novaka Đokovića.

Njihove teze se baziraju na projekcijama budućnosti, smatra Vud. Vlada se boji da zadrži Đokovića zbog eventualnih antivakserskih protesta, a boji se i da ga deportuje zbog društvenih nemira.

"Ministar se vodio ličnim principima, a ne medicinskim dokazima. Nemoguće je i nepojmljivo da nije sagledao sve činjenice i dokaze u ovom slučaju. Sve zajedno nije bilo dobro evaluirano. Želimo da kažemo da je sudija Keli u prvom procesu na Saveznom sudu doneo jedinu moguću odluku."

04:19 - REČ PONOVO IMA NIK VUD, BRANILAC NOVAKA ĐOKOVIĆA

Vud je obećao da će biti kratak.

04:15 SUDIJA TUŽIOCU: GDE SU DOKAZI O ĐOKOVIĆEVIM STAVOVIMA?

Predsedavajući sudija Alsop prekinuo je u nekoliko navrata izlaganje tužioca Stivena Lojda, rekavši da Đokovićev pravni tim ima jedno pitanje: Gde su dokazi da Đoković širi antivakserske stavove?

- Razumem to pitanje, ali svako može da uključi zdravu logiku i postavi intuiciju o ljudskim ponašanjima - odgovorio je Lojd, koji je tako još jednom potvrdio da Vlada nema dokaze protiv Novaka Đokovića.

04:17 - DRŽAVNI TUŽILAC ZAVRŠIO IZLAGANJE: ĐOKOVIĆ JE IKONA ANTIVAKSERA

Državni tužilac Stiven Lojd je završio izlaganje. Reč će ponovo dobiti odbrana Novaka Đokovića.

Lojd je završio izlaganje porukom da je Đoković "ikona antivaksera".

"Ispravno ili ne, on je percipiran kao neko ko podržava antivakserski pogled i njegovo prisustvo ovde, pretpostavlja se, pomoglo bi taj ugled".

04:08 - TUŽILAC LOJD: NISMO PITALI ĐOKOVIĆA JER NIŠTA KORISNO NE BI MOGAO DA NAM KAŽE

Jedno od pitanja tužiocu Lojdu bilo je, zašto nisu razgovarali sa Novakom Đokovićem o njegovim stavovima o vakcinaciji.

Lojd je na to rekao da "ne postoji ništa korisno što bi on mogao sada da kaže".

U najmanju ruku skandalozna izjava, pogotovo imajući u vidu da se Vlada Australije poziva na natpise iz medija u svojoj optužnici.

04:05 - TUŽILAC LOJD OKRIVIO ĐOKOVIĆA ZA MALI BROJ VAKCINISANIH U SRBIJI

Tužilac Stiven Lojd optužio je Novaka Đokovića da je indirektni krivac za mali broj vakcinisanih u Srbiji.

Lojd je u pokušaju da dokaže da je Đoković antivakser, rekao da treba uzeti u obzir i uticaj koji Novak ima u Srbiji, u kojoj je manje od polovine stanovništva vakcinisano.

04:00 - TUŽILAC LOJD POSLE PAUZE ZAUZEO OŠTRIJI STAV PREMA ĐOKOVIĆU

Posle jednosatne pauze tužilac Stiven Lojd je nastavio svoje izlaganje, a utisak je da je predstavnik Vlade Australije zauzeo oštriji stav prema Đokoviću.

"Australija ne sme da 'trpi' prisustvo osobe zbog straha od njenog uklanjanja. Iz toga što je ministar propustio da uzme u obzir kontraargument, ako je to ono što sud utvrdi, ne proizilazi da je prekoračio granice razumnosti", rekao je advokat Lojd.

03:56 - AUSTRALIJAN OPEN PRED KOLAPSOM

03:45 - POLITIČKI ANALITIĆAR OPTUŽIO VLADU SVOJE ZEMLJE ZA LICEMERSTVO

Peter van Onselen, australijski politički analitičar, optužio je svoju zemlju za licemerje.

Kako je naveo, sude se protiv Đokovića zbog njegovih antivakserskih stavova, a u isto vreme tolerišu iste stavove od strane svojih poslanika.

03:35 - SUĐENJE JE NASTAVLJENO

Sudije su dale tužiocu Lojdu priliku da nastavi izlaganje.

02:52 - SUD MOŽDA I NE ODLUČI DANAS?

Novak Đoković ima jedan pozitivan ishod suđenja i dva negativna. Pozitivan je svakako onaj da mu dozvole da ostane i igra na Australijan openu. Pored deportacije, drugi nepovoljan ishod je onaj da sud ne donese odluku danas.

A i to je moguće, s obzirom da je pauza određena do 14:30 časova po lokalnom vremenu. Tužilac Lojd će govoriti još najmanje sat vremena, a zatim će Novakova odbrana ponovo uzeti reč.

Sve nas to uvodi u večernje sate, pa je pitanje da li će sudije doneti uopšte danas odluku ili će možda ostaviti za sutra.

Inače, Novak bi već u ponedeljak trebao da igra meč 1. kola na Australijan openu. Naravno, pod uslovom da pobedi na sudu.

02:39 - ŠTA NAS OČEKUJE?

Tužilac Lojd će u nastavku suđenja nastaviti izlaganje. Kako je rekao, ima još oko sat vremena da obrazloži stav Vlade.

Potom će odbrana Novaka Đokovića ponovo dobiti reč.

Nakon toga sudije treba da donesu konačnu odluku, ali nije jasno kada će se to tačno desiti.

02:38 - ĐOKOVIĆ NIJE ŽELEO DA SVEDOČI

02:28 - SUD ODREDIO PAUZU

Suđenje se prekida! Tužilac Lojd je naveo da ima još oko sat vremena izlaganja, pa su sudije odlučile da naprave pauzu za ručak.

Pauza će trajati oko jedan sat. Suđenje se nastavlja oko 3:30 po našem vremenu.

SRBI SE OKUPLJAJU ISPRED TV STANICE ČIJI SU VODITELJI PROSTAČKI VREĐALI ĐOKOVIĆA

02:22 - RETROSPEKTIVA DOSADAŠNJEG TOKA SUĐENJA

Suđenje je počelo u 23:33.

Posle uvodnih izlaganja sudija, reč je uzeo Novakov advokatski tim. Advokat Vud je govorio skoro 90 minuta i tokom izlaganja pokušao da pobije tri teze ministra Aleksa Hoka.

Jedna je da ministar Hok nije razmotrio opciju šta bi moglo da se desi u slučaju deportacije Novaka Đokovića. Druga je da je ostanak Novaka Đokovića rizik i opasnost po zdravlje, red i mir u Australiji, a treća da je Novak Đoković antivakser.

Tužilac Lojd se brani stavom da ministar Hok ima pravo da donese odluku o deportaciji, ali da ne mora da obrazloži svoj stav. Lojd navodi da su poznati stavovi Novaka Đokovića i da on predstavlja opasnost po red i mir u Australiji. Izvukao je zaključak da ljudi prihvataju stavove poznatih poput Novaka Đokovića.

Tužilac Lojd nije izneo nijedan dokaz za svoje i tvrdnje ministra Aleksa Hoka, ali sudije su u jednom trenutku prekinule saslušanje i poručile da se treba koncentrisati na zdravorazumsko donošenje odluke, ne samo na činjenice i dokaze na kojima insistiraju branioci Novaka Đokovića.

02:15 - LOJD: ĐOKOVIĆ JE UZOR ANTIVAKSERIMA I RIZIK JE DA OSTANE OVDE

Sudija Alsop pitao je tužioca Lojda da objasni pozicije Vlade Australije oko eventualne deportacije Đokovića.

Postavio mu je pitanje - šta bi za Australiju značilo da on ode, za razliku od toga da ostane?

"On je uzor anivakserima, osoba visokog profila za mnoge ljude i svakako bi njegov ostanak ovde imao uticaj na sve njih. Svesni smo rizika deportacije, ali znamo i šta bi značilo da on ostane", kazao je Lojd.

Sudija je potom rekao:

"Njegov odlazak bi takođe mogao da prouzrokuje nemire. Trebamo da se koncentrišemo na zdravorazumsko donošenje odluke, a ne da se fokusiramo samo na jednu stranu."

Ovaj deo saslušanja ne ide u prilog timu Novaka Đokovića koji insistiraju na dokazima i činjenicama.

02:04 - LOJD: PRISUSTVO ĐOKOVIĆA MOŽE I JESTE RIZIK ZA AUSTRALIJU

Tužilac ponavlja stavove da je prisustvo Novaka Đokovića jeste i može biti rizik za Australiju.

01:55 - LOJD: ĐOKOVIĆ NIJE ŽELEO DA SE POJAVI NA SASLUŠANJU

Tužilac Lojd je u iznošenju stavova ministarstva rekao da Novak nije želeo da se pojavi na saslušanju.

- Đoković je mogao da se pojavi na ovom saslušanju i da objasni svoje stavove u vezi vakcinacije. To nije učinio. A to ima svoje posledice.

01:45 - LOJD: MINISTAR HOK JE SVESTA POSLEDICA DEPORTACIJE ĐOKOVIĆA

Tužilac Lojd pojašnjava da je ministar Aleks Hok svestan svih rizika u zemlji i reperkusija u svetu kada bi Novak Đoković njegovom odlukom bio deportovan.

01:41 - TUŽILAC: ĐOKOVIĆ DA JE HTEO MOGAO JE DA SE VAKCINIŠE

Tužilac Lojd je izneo prvi argument da je Novak i dalje nevakcinisan. On je napomenuo da je Đoković imao dovoljno vremena da se vakciniše i naglašava da je to bio njegov izbor koji nije imao veze sa tim što se zarazio kovidom pred put u Melburn.

"Prisustvo Novaka moglo bi da ohrabri ljude da se ne vakcinišu i pomogne jačanju antivakserskog raspoloženja. Ministar je doneo racionalan sud".

01.40 - POČELO IZLAGANJE TUŽIOCA LOJDA

U narednim minutama slušamo tužioca Stivena Lojda, koji će izneti stav Ministarstva za Imigraciona pitanja i ministra Aleksa Hoka.

01:35 - ZAVRŠENO IZLAGANJE NOVAKOVIH ADVOKATA

Šta smo čuli? Advokat Vud je u izlaganju dugom oko 90 minuta posebno naglasio da ministar Hok nije naveo nijedan dokaz za svoje tvrdnje u optužnici.

Nije pitao Đokovića za njegov stav o vakcinaciji, nema dokaze za stav da je ostanak Đokovića opasnost po društvo u Australiji.

Takođe su podsetili i da ministar Hok nije uzeo u obzir tezu da deportacija Đokovića takođe može da bude opasnost zbog izbijanja nemira.

01:33 - VUD: MINISTAR HOK JE PROPUSTIO DA ZATRAŽI STAV NOVAKA O VAKCINISANJU

01:32 - SRBI I HRVATI SE OKUPLJAJU KAO PODRŠKA NOVAKU

Novak Đoković, navijači, Australijan open
foto: Printskrin

01:05 - VUD: PERVERZAN JE STAV MINISTRA

Vud je nastavio da ruši drugu tezu ministra Hoka, onu o opasnosti koju Đoković može da predstavlja.

Hok je, prema rečima Vuda, propustio da uvaži opasnost koju bi izazvala deportacija Novaka Đokovića.

"Pomalo je perverzno zauzeti tako uzak stav i zanemariti sve rizike koji bi mogli da proizađu iz takve odluke. Iracionalno je gledati samo jednu stranu medalje Gospodin Houk je morao da vaga između dve opcije, da uradi analizu obe mogućnosti: Šta će biti veća šteta? Nemiri zbog deportacije ili nemiri zbog ostanka Novaka Đokovića u Australiji?".

01:04 - VUD RUŠI I DRUGU TEZU MINISTRA HOKA: ĐOKOVIĆ JE BIO OVDE 2021. I NIŠTA SE NIJE DESILO

Advokat Vud nastavio je izlaganje time što je počeo da obara tezu da je Đoković rizik po zdravstveni sistem Australije.

Vud je naglasio da je Đoković boravio u Melburnu i 2021. godine i da se ništa nije desilo, niti se bilo šta desilo igde gde je Novak igrao na turnirima.

Prethodno je Vud razmontirao ministra Hoka i njegovu tezu da je Novak Đoković antivakser. Taj stav ministar je stekao na osnovu medijskin natpisa!

00:53 - VUD: POSTOJE SAMO DVE OPCIJE

Đokovićev advokatski tim podseća na to koje su opcije. Prva je - ostanak Novaka Đokovića u Australiji i put ka 21. Grend slem tituli u karijeri, a druga je - deportacija i trogodišnja zabrana ulaska u Australiju. Advokat Vud podseća na to da Đoković neće biti pretnja australijskom zdravstvenom sistemu ako ostane u zemlji.

00:51 - NOVAKOVI ADVOKATI POENTIRALI: MINISTAR NEMA PRAVO DA OTKAZUJE VIZU BEZ DOKAZA I NA OSNOVU SVOJIH FANTAZIJA

Đokovićev advokat poentira time da nema dokaza da bi njegovo prisustvo u zemlji moglo da dovede do nemira.

"Ministar nema pravo da otkazuje vizu bez dokaza i na osnovu svojih fantazija".

00:42 - ADRIJA TUR TRENUTNO TEMA

Advokat Vud se dotakao teme organizovanja Adrija tura od strane Novaka Đokovića. Turniri su odigrani u Beogradu i Zadru.

Đoković je, prema rečima advokata, organizovao turnire tako da nije prekršio nikakva pravila o socijalnom distanciranju na tim turnirima.

00:42 - VUD: ĐOKOVIĆ JE I DO SADA IGRAO, PROŠLE GODINE JE BIO NA AUSTRALIJAN OPENU

Novak Đoković je, kako nastavlja advokat Vud, igrao i ranije na teniskim turnirima, otkako je pandemije koronavirusa. Igrao je i na prošlosezonskom Australijan Openu. Nema dokaza da je njegovo prisutstvo na bilo kojem drugom teniskom turniru podstaklo raspoloženje antivaksera na bilo koji način. Da jeste, kako kaže, imali bismo puno dokaza za to po čitavom svetu. Ni to ministar Hok nije prepoznao pre podnošenja optužbe.

00:38 - ĐOKOVIĆ JE SVESTAN SVOJE GREŠKE

Advokat Vud se dotakao teme snimanja Novaka Đokovića za francuski list "Ekip". Đoković je to uradio 18. decembra sa saznanjem da je 16. decembra bio pozitivan na testiranju za kovid-19.

"Novak je svestan da je to bila greška u proceni", naveo je Vud.

00:37 - ALEKS HOK NA OSNOVU MEDIJSKIH NATPISA INSISTIRA DA JE NOVAK ANTIVAKSER

I dalje se spominju članci iz medija. Vud je osporio i ministrov osvrt na BBC-jev članak u kojem se Australijanci upozoravaju da bi Đoković mogao da proširi vidike antivakserima. Advokati podsećaju da je taj tekst objavljen nakon što je prvi put donesena odluka da se Đokoviću oduzme viza.

00:25 - SRBI SE OKUPLJAJU ISPRED SUDA

Novak Đoković, navijači Srbije, navijači, Srbi, Melburn, Australija
foto: Printskrin

00:11 - ADVOKAT OBJAŠNJAVA NOVAKOV STAV O VAKCINAMA

Vud je govorio o stavovima Novaka Đokovića o vakcinaciji. Pomenuo je da je Novak rekao da nije ekspert, da ima otvoren um i da želi da ima pravo na odluku da izabere ono što je najbolje za njegovo telo. Dodaje i da je neobjašnjivo da ministar Hok taj deo nije citirao.

00:07 - MINISTAR NIJE PROČITAO NOVAKOVU DOKUMENTACIJU!

Kako kaže Novakov advokat, ministar Hok nije ni pročitao dokumentaciju koja potvrđuje Novakov status, uz obrazloženje da "nije doktor".

00:04 - NIK VUD: MINISTAR SE POZIVA NA PISANJE MEDIJA!

Novakov advokat Nik Vud pomenuo je da je ministar Aleks Hok kao dokazni materijal koristio i pisanja medija, kako bi potkrepio tezu da je Novak Đoković antivakser, samim tim i opasan po Australiju.

23:59 - DEPORTACIJA ĐOKOVIĆA MOŽE DA IZAZOVE NEMIRE

Nik Vud, jedan od advokata Novaka Đokovića napomenuo je da deportacija Novaka Đokovića takođe može da izazove nemire u Australiji.

Time su odgovorili na optužbe ministra Aleksa Hoka da Novakov ostanak u zemlji može da izazove nemire.

Oni su istakli nelogičnosti u izjavama ministra Aleksa Hoka i razloga zbog kojih mu je ukinuta viza. Prvo su počeli od medicinskog izuzeća, proceduralnih grešaka, pa do "bujanja antivakserskog sentimenta."

"Izbacivanje Đokovića iz države bi još više pojačalo antivakserski pokret. Znači, država bi dobila kontraefekat", naveo je između ostalog Nikolas Vud, jedan od advokata Novaka Đokovića.

Pored toga, postoji još jedan razlog za odustajanje od deportacije.

"Deportacija bi sa sobom povukla i zabranu od tri godine ulaska u zemlju. To bi dodatno naškodilo renomeu i karijeri gospodina Đokovića", dodao je Vud.

23:45 - PROCEDURALNE NAPOMENE NA POČETKU

Suđenje je počelo proceduralnim napomenama predsedavajućeg sudije Alsopa.

Reč sada imaju advokati Novaka Đokovića i obrazlažu odbranu.

Alsop je pojasnio da će slučaj biti okončan danas ili sutra, s obzirom na početak Australijan opena.

23:35 - SUĐENJE JE POČELO

Pet minuta posle planiranog početka, suđenje je počelo!

Đokovića zastupaju advokati iz kancelarije "Hol i Vilkok", uključujući advokate Pola Holdensona, Nika Vuda i Nika Dragojevića. Ministarstvo Imigracije zastupaju Stiven Lojd, Kristofer Tran, Naomi Vuten i Džulija Nikolić.

23:15 - POMEREN POČETAK SASLUŠANJA

Iako je u toku dana javljeno da je početak saslušanja sa 23:30 pomeren na 23:15 poslednje informacije govore da je početak vračen na 23:30. Pitanje je da li će i tada početi, ili će kasniti.

22:53 - ĐOKOVIĆ JE KRENUO NA SASLUŠANJE, PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA

Novak je iz pritvora prebačen u advokatsku kancelariju svojih branilaca

22:37 - SRAMNO PONAŠANJE RUSA

22:30 - OPTUŽNICA KAŽE DA JE NOVAK ANTIVAKSER

22:22 - GLASAJTE U KURIROVOJ ANKETI

21:48 - SVE VIŠE AUSTRALIJANACA RAZOTKRIVA IGRU SVOJE VLADE

21:17 - TENISERI BOJKOTUJU AO ZBOG NOVAKA?

20:57 - I U SRBIJI LOBIRAJU PROTIV NOVAKA

20:43 - MINISTAR SE IGRA BOGA

19:55 - SRPSKI PRAVNIK OTKRIO ŠTA JE NOVAKOVA NAJVEĆA ŠANSA

19:42 - NOVAČE, VRATI SE KUĆI

19:04 - KIRJOS PROZVAO NADALA ZBOG ĐOKOVIĆA

18:55 - ANDRIJA GERIĆ DAO NEOBIČNU IZJAVU O ĐOKOVIĆU

18:31 - NIK KIRJOS JE NAJAVIO NEOBIČNU AKCIJU

17:39 - NOVAK JE TREBAO DA SE VRATI KUĆI

16:44 - ADVOKAT PREDVIĐA NOVAKOVU POBEDU! EVO I ZAŠTO

16:32 - SUĐENJE ĐOKOVIĆU JE POMERENO

16:06 - NIK KIRJOS JOŠ JEDNOM PRUŽIO SNAŽNU PODRŠKU NOVAKU

15:09 - OGLASIO SE I DULE SAVIĆ

13:22 - PODRŠKA NOVAKU STIŽE I IZ HRVATSKE

12:25 - CICIPAS BEZ KOMENTARA

11:43 - NE ŽELI DA SE JAVNO OPREDELI

11:38 - AUSTRALIJA PRIZNALA: NOVAK JE BEZOPASAN

11:08 - NIKAD JAČA PODRŠKA NIKA KIRJOSA NOVAKU ĐOKOVIĆU

11:04 - ĐOKOVIĆ JE U OPASNOSTI DA IZGUBI NEKE SPONZORE

10:46 - MEDVEDEV TRAŽI ODGOVORE OD ZVANIČNIKA AUSTRALIJE

10:11 - MINISTAR KOJI PROTERUJE NOVAKA PROŠLE GODINE GA JE DIZAO U NEBESA

9:20 - NOVINAR IZ MELBURNA BRANI NOVAKA

9:02 - RAFA NADAL I DALJE ŠESTOKO PROZIVA ĐOKOVIĆA

8:46 - ĐOKOVIĆ JE ODNEO MALU POBEDU PRED NOĆ ODLUKE!

8:07 - ĐOKOVIĆ JE POSLE SASLUŠANJA PREVEZEN U IMIGRACIONI PRITVOR

7:39 - ČUVENI AMERIČKI LIST ŽESTOKO JE UDARIO NA NOVAKA

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja