RIČARD GRENEL SVIM SNAGAMA STAO UZ NOVAKA: Zamislite da ste prvi sportista U ISTORIJI, koji je PROTERAN JER NIJE UZIMAO LEKOVE!
Foto: Zorana Jevtić, EPA/Chris Kleponis

Amerikanac objasnio svu besmisao

RIČARD GRENEL SVIM SNAGAMA STAO UZ NOVAKA: Zamislite da ste prvi sportista U ISTORIJI, koji je PROTERAN JER NIJE UZIMAO LEKOVE!

Tenis -

Ričard Grenel, nekadašnji specijalni izaslanik Amerike za pregovore Beograda i Prištine, osvrnuo se na situaciju u kojoj se našao Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta deportovan je iz Australije posle prave torture koju je prošao u Melburnu i odluke ministra za imigracije Aleksa Houka.

On je ukinuo vizu prvom reketu sveta, a tu odluku je potom potvrdio i Federalni sud, pa je Novak deportovan iz Australije i u ponedeljak je stigao u Srbiju.

Mnogo reakcija je bilo na ovakvu odluku australijski vlasti, a poslednji u nizu koji se oglasio je i nekada najbliži saradnik bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Ričard Grenel.

Čovek koji je bio specijalni izaslanik Amerike u pregovorima Beograda i Prištine stao je u odbranu Novaka Đokovića.

On je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj je u jednoj rečenici objašnjen sav besmisao situacije u kojoj se našao srpski teniser.

"Zamislite da ste prvi sportista u istroriji koji je kažnjen i deportovan jer nije uzimao lekove", poentirao je Grenel.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track