VELIKA PRAŠINA OKO NOVAKOVE KOMPANIJE: Amerikanci pronašli KLJUČNI CITAT protiv Đokovića!
Foto: Starsport©

alarmantno

VELIKA PRAŠINA OKO NOVAKOVE KOMPANIJE: Amerikanci pronašli KLJUČNI CITAT protiv Đokovića!

Tenis -

Lončarević i predstavnik Đokovića nisu odmah odgovorili na Forbsov zahtev za komentar

Poslednji u nizu poteza Novaka Đokovića digao je poprilično veliku prašinu. Najbolji teniser sveta Novak Đoković kupio je 80 odsto danske biotehnološke firme "KvantBioRes", preneo je Rojters.

Taj potez se evidentno nije svideo Đokovićevim kritičarima, što govore i naslovi koji su osvanuli u svetskim medijima.

Forbs piše da je Đoković vlasnik misteriozne danske firme koja istražuje nevakcinski tretman Covid-19. Prvi u redu koji su izneli svoje mišljenje o ovoj kupovini jeste američki magazin "Forbs". U njihovoj objavi pod navedenim naslovom stoji kako su Đoković i njegova supruga Jelena kupili u junu 2020. 80% udela u KuantBioRes-u za nepoznat iznos.

Novak Đoković
foto: Starsport©

"RRM koristi elektromagnetne frekvencije za ciljanje proteina u ćelijama i može se koristiti za inhibiciju procesa replikacije RNK SARS-CoV-2 kod ljudi, navodi se u radu čiji je koautor Lončarević i koji je objavljen u Međunarodnom časopisu nauke u junu. Lončarevićev LinkedIn profil kaže da je prikupio 69 miliona dolara iz „javnih i privatnih fondova EU i Danske“. Čini se da je veb stranica kompanije poslednji put ažurirana u julu 2020. i ne uključuje informacije o zaposlenima ili poslovnim odnosima", stoji u tekstu "Forbsa" i dodaje se da Lončarević i predstavnik Đokovića nisu odmah odgovorili na Forbsov zahtev za komentar.

Novak Đoković
foto: EPA/NEIL HALL, Shutterstock, AP/Christophe Ena, EPA/Yoan Valat, EPA/FRANCIS R. MALASIG, EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Podsetili su iz pomenutog magazina na kompletnu situaciju oko deportacije srpskog tenisera iz Australije, dok je kao "ključni citat" izvučeno sledeće:

- Đoković je prvi put podelio svoja uverenja protiv vakcinacije u aprilu 2020, samo šest nedelja pre nego što je investirao u KuantBioRes, rekavši na video snimku objavljenom na Fejsbuku: „Lično, ja se protivim vakcinaciji".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track