NOVAK ODLAZI U MARBELJU? Ovako izgleda Đokovićeva VILA u Španiji! Sve puca od LUKSUZA, cena prava sitnica! VIDEO
Foto: Printskrin, Dado Đilas

kao u raju

NOVAK ODLAZI U MARBELJU? Ovako izgleda Đokovićeva VILA u Španiji! Sve puca od LUKSUZA, cena prava sitnica! VIDEO

Tenis -

Novak Đoković se nakon burnih 11 dana u Australiji i pravne borbe za nastup na Australijan openu, koja je okončana deportacijom, vratio u Srbiju. Posle kratkog zadržavanja u Beogradu, otišao je za Crnu Goru, gde privlači veliku pažnju medija.

Pravo sa aerodroma, srpski teniser je otišao u svoj stan u naselju "West 65", da bi dva dana kasnije bio u crkvi na Kalemegdanu na liturgiji. Posle kratkog boravka u Beogradu, Đoković nastavlja da se odmara kod naših južnih suseda.

Novak Đoković
foto: Profoimedia

Poslednjih dana boravi u Tivtu, u kom ima stan u naselju Porto Mortenegro, a nije isključeno da bi Novak mogao da iz Crne Gore otputuje u Španiju, gde poseduje vilu u Marbelji.

NOvak Đoković
foto: Profimedia

Đoković u Španiji ima sve neophodne uslove za rad, a u blizini njegovog doma su i tereni "Puente Romano" kluba, gde Đoković trenira dok boravi u vili.

O detaljima Novakovog doma pisao je italijanski "Korijere delo sport", pa se tako navodi da vila poseduje malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa-centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju...

Novak Đoković, Marbelja
foto: Profimedia, Dado Đilas

"Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mesta, sa pogledom na more i na planine", pisao je italijanski list o Đokovićevoj vili u Španiji. Vrednost vile procenjuje se na oko 10 miliona dolara!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track