NOLE, DOBRODOŠAO! Odjednom bi svi da VIDE ĐOKOVIĆA, oglasio se direktor turnira: Znam da Novak ide na skijanje, ali zvaćemo ga!
Foto: Profimedia

normalno!

NOLE, DOBRODOŠAO! Odjednom bi svi da VIDE ĐOKOVIĆA, oglasio se direktor turnira: Znam da Novak ide na skijanje, ali zvaćemo ga!

Tenis -

Možda samo žele da iskoriste momenat i dobiju veliku reklamu, ali mnogo je onih koji bi rado gledali Novaka Đokovića u svom gradu.

Iz Pariza su stizale različite informacije, postoje naznake da Đoković neće moći da igra u Madridu, ali i na još nekim turnirima.

Ipak, pisali smo već o mestima gde je Đoković i te kako poželjan, a pojavilo se još jedno takvo.

Oglasio se Ričard Krajiček, direktor turnira iz serije 500 u Roterdamu koji je zakazan za početak februara.

- Novak je dobrodošao! Nećemo ga sad bombardovati porukama, ali će njegov menadžer dobiti mejl, tako da zna da je dobrodošao. On u februaru uvek ide na skijanje da bi se oporavio od Australijan opena, ali mislim da sada želi da se oporavi na drugi način - rekao je Krajiček.

Novak Đoković
foto: Profimedia

On je govorio i o vakcinaciji i Novakovom statusu.

- Svako ima pravo da bude vakcinisan ili ne da bi radio stvari koje su dozvoljene u Holandiji. Mi smo sportski događaj i njegovo igranje bi bila ogromna stvar za sport. Godinama sam govorio da će biti najbolji igrač svih vremena i bilo bi sjajno da ga dočekamo ovde.

Đoković je na turniru u Roterdamu poslednji put igrao 2010. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track