02:08

Pogledajte portret koji je vajar Oliver Dinić napravio i poklonio Novaku Đokoviću

Zaslužio je

U INAT SVIMA! OVAKAV DAR ĐOKOVIĆ NIKADA NIJE DOBIO DO SADA Jedan Srbin poklonio mu je nešto što je NOLETA NEVEROVATNO ODUŠEVILO

Tenis -

Dela vajara Olivera Dinića možemo videti među trofejima najboljeg tenisera sveta. On je vajao protrete Novaka Đokovića i patrijarha Pavla - pa nam je oktrio kakve su bile Novakove rekacije kada je dobio portret i gde se sada nalazi portret patrijarha Pavla.

Vajar
foto: Kurir Televizija

Dinić ističe da ga najviše interesuju naše istorijske ličnosti i poznati Srbi.

- Njaviše me interesuje naša istorija i naše istorijske ličnosti. Između ostalog vajao sam i cara Dušana, Živojina Mišića, radio sam i patrijarha Pavla i mnoge naše istorijske ličnosti - rekao je mladi vajar Oliver Dinić za Kurir televiziju.

Vajar
foto: Kurir Televizija

Imeđu ostalih, Oliver je izvajao i portert Novaka Đokovića.

Vajar
foto: Kurir Televizija

Vajar Oliver Dinić ističe da je portret Novana Đokovića radio ismeđu dva i tri meseca, a takođe, nam je rekao i da se Novaku ovaj portret veoma svideo.

- U toku prošle godine sam vajao njegov portret. Vajao sam oko 2, 3 meseca. Novaj se oduševio portretom. Jako mu se svideo. Između ostalog njegova porodica je držala konferenciju za štampu i među trofejima Australijan Opena je bio i njegov portret - objasnio je Dinić za Kurir televiziju.

Vajar
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:39

PRVI SNIMAK NOVAKA U BEOGRADU: Pogledajte šta je Đoković uradio po sletanju na aerodrom Nikola Tesla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track