NE ŽELIM DA TE VIDIM: Vajda otkrio šta mu je Novak rekao pred njihov prvi međusobni okršaj!
Foto: Profimedia

kakva priča

NE ŽELIM DA TE VIDIM: Vajda otkrio šta mu je Novak rekao pred njihov prvi međusobni okršaj!

Tenis -

Iskusni slovački teniski stručnjak Marjan Vajda otkrio je šta mu je rekao Novak Đoković pred njihov prvi duel.

Posle 15 godina, 20 Grend slem titula, ukupno 86 osvojenih turnira, Novak i Vajda će se naći na suprotnim stranama.

Naime, Đoković će u drugom kolu odmeriti snage sa Aleksom Molčanom, slovačkim teniserom koga sada trenira iskusni Slovak.

Novku to nije nimalo lako palo.

Vajda je za ugledni francuski "Ekip" otkrio šta mu je Novak rekao kada je video žreb.

- Kako čudna priča, je l‘da? Ne znam ni šta da mislim. Ne znam ni kako da se ponašam šta da radim. Možda neću ni doći. Dajte... Protiv Novaka... Pričali smo o ovome pre početka turnira. Rekao sam mu: ‘Nadam se da ćemo se videti ponovo u drugoj rundi kako bih ga nasmejao i zato što sam se nadao da će Aleks proći prvo kolo - kaže Vajda i dodaje:

- Rekao mi je: ‘U redu, ali ne želim da te vidim u boksu‘. Kakva priča...

Podsetimo, Novak je nakon plasmana u drugo kolo i sam priznao da ne priželjkuje okršaj sa Molčanom, jer mu je teško da gleda Vajdu u protivničkom boksu.

- Pisao sam Marjanu pre par dana i videli smo se juče i danas. Kad sam video žreb, nije mi bilo svejedno. Ne znam kako ću se osećati na terenu, Molčan je protivnik za mene kao bilo koji drugi, međutim, Marjana nikada nisam imao u protivničkom taboru. To iskreno ne priželjkujem - rekao je Novak.

Meč Đoković - Molčan počinje oko 16 časova. Ovo će biti njihov drugi međusobni susret. Prvi i jedini put do sada sastali su se u finalu Serbia opena u Beogradu 2021. godine kada je Nole slavio u dva seta.

Dolazak Vajde je prijao Slovaku koji značajno podigao formu u prethodnom periodu. Nema sumnje da će biti ozbiljan izazov za Novaka, posebno zbog činjenice da ga savetuje čuvek koji najbolje poznaje sve prednosti i nedostatke srpskog asa.

Kurir sport

Bonus video:

04:37

Novak Đoković i Filip Krajinović ekskluzivno iz Dubaija za Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track