POPRAVLJAO AUTO PA UPUCAN U GLAVNU ARTERIJU: Evo zašto je napadnut srpski teniser! Minuti ga delili od smrti, a OVO GA JE SPASLO
Foto: Pritnscreen/Instagram

lukina devojka otkrila sve detalje

POPRAVLJAO AUTO PA UPUCAN U GLAVNU ARTERIJU: Evo zašto je napadnut srpski teniser! Minuti ga delili od smrti, a OVO GA JE SPASLO

Tenis -

Srpski teniser Luka Stojanović teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila 13. maja ove godine u Americi.

Prema navodima Lukine devojke Mišel, on je teško ranjen u trenutku dok je popravljao auto. Pošto mu vozilo nije zvučalo kako treba, Luka je otišao do prednje strane kako bi pogledao o čemu se radi.

Kada je završio sa majstorisanjem i ustao, uočio je mladića u automobilu. Ispostavilo se da je napadač bio i naoružan, te je u begu izvadio pištolj i pucao u nesrećnog tenisera, navodi partnerka srpskog sportiste.

Tenesi, policija, američka policija, 0453504113
foto: Radharc Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je motiv napada bila pljačka. Naime, kako se pretpostavlja, napadač je ušao u automobil s namerom da se odveze, ali nije očekivao da će se Luka pojaviti. U tom trenutku napadač je zapucao u srpskog tenisera.

Metak ga je pogodio u nogu, u glavnu arteriju, krvarenje je bilo obilno i svaka sekunda je značila život. Poslednjim atomima snage Luka je pozvao policiju i peškirom pokušao da zaustavi krvarenje.

- Zahvaljujući njegovoj prisebnosti da pozove policiju i iskoristi peškir kako bi zaustavio krvarenje, moj Luka je preživeo. Srećom, jedan policajac je bio u blizini i brzo je stigao na mesto napada te mu je pružio prvu pomoć. Kasnije su nam doktori rekli da bi Luka preminuo da je policajac došao samo četiri minuta kasnije - rekla je Lukina devojka Mišel.

Luka Stojanović
foto: Pritnscreen/Instagram

Srpski teniseri organizovali su se kako bi skupili finansijska sredstva za Lukinu operaciju, a više o tome pročitajte na OVOM LINKU.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track