VEST KOJA JE OBRADOVALA SRBIJU! UPUCANI SRPSKI TENISER OBJAVIO: Prikupljen je novac za lečenje! Novak i Olga pomogli apelom
Foto: Pritnscreen/Instagram

Luka saopštio lepe vesti

VEST KOJA JE OBRADOVALA SRBIJU! UPUCANI SRPSKI TENISER OBJAVIO: Prikupljen je novac za lečenje! Novak i Olga pomogli apelom

Tenis -

Srpski teniser Luka Stojanović, koji je upucan je 13. maja ove godine, i od tada vodi bitku za život, obradovao je Srbiju novim informacijama.

On se sada oglasio i objavio da je prikupljen novac za njegovo lečenje.

"Prikupio sam sredstva koja su mi bila neophodna i mislim da je to dovoljno za sada. Hvala vam svima puno na pomoći, jako mi to znači, jako sam zahvalan na svemu sto ste uradili za mene", javio se teniser iz Amerike za Sputnjik i poručio da će se truditi da se što pre oporavi.

Podsetimo, teniser rodom iz Paraćina koji studira u Americi izašao je iz automobila kako bi proverio ispravnost dok je za to vreme nepoznati muškarac ušao u auto i pucao mu u nogu, odnosno burnu arteriju.

Ta vest stigla je u Srbiju nakon apela Novaka Đokovića i Olge Danilović da se pomogne oko prikupljanja novca za tenisera.

Troškovi lečenja iznosili su približno 20.000 dolara, ali je reakcija sunarodnika bila brza i na sreću Luka će uspeti da se oporavi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track