OPŠTA PANIKA! NADAL LETI SA VIMBLDONA?! Španac trenirao i lupao selfije na Centralnom terenu sa ZARAŽENIM Beretinijem!
Foto: Instagram

drama

OPŠTA PANIKA! NADAL LETI SA VIMBLDONA?! Španac trenirao i lupao selfije na Centralnom terenu sa ZARAŽENIM Beretinijem!

Tenis -

Španski teniser trenirao je na Centralnom terenu sa Italijanom Mateom Beretinijem, koji se danas povukao sa Vimbldona zbog pozitivnog nalaza na koronu

Korona pravi haos na Vimbldonu! Posle hrvatskog tenisera Marina Čilića i pozitivan na koronu je i jedan od najvećih favorita za osvajanje turnira - Italijan Mateo Beretini.

Beretini je danas obavestio javnost da je prinuđen a se povuče sa turnira jer je pozitivan na virus.

"Imam simptome gripa i izolovan sam već nekoliko dana. Uprkos tome što simptomi nisu bili ozbiljniji, odlučio sam da se ponovo testiram ovog jutra i zaštitim zdravlje i sigurnost svih učesnika", rekao je Beretini.

Pre nego što je otišao u izolaciju Italijan je trenirao sa najboljim španskim teniserom Rafaelom Nadalom. Mateo je bio sa Špancem na Centralnom terenu, ćaskao je prijateljski sa njim, pravio selfije, rukovao se i tako i njega ugrozio!

Rafael Nadal, Mateo Beretini
foto: Profimedia

Engleski mediji su brže bolje potrčali da objave da je Novak pre nekoliko dana trenirao sa Čilićem i da bi mogao da napusti turnir ako se pokaže da je pozitivan na virus, a sada kada je njihov miljenk ugrožen takvih nagađanja nema.

Rafael Nadal, Mateo Beretini
foto: Profimedia

Još uvek nije poznato da li se Nadal testirao i kakav je rezultat. Španac bi trebalo danas da izađe na teren i odigra meč prvog kola protiv Franciska Serundola. Taj duel bi trebalo da počne oko 16 časova na Centralnom terenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track