EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV IZ SAD! Velike šanse za Đokovića da zaigra na US openu: EVO KADA ĆE SE TAČNO ZNATI STATUS SRPSKOG TENISERA
Foto: Starsport

nova nada

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV IZ SAD! Velike šanse za Đokovića da zaigra na US openu: EVO KADA ĆE SE TAČNO ZNATI STATUS SRPSKOG TENISERA

Tenis -

Prof. OIga Ravasi, osnivač organizacije "Srbi za Trampa", predsednica i osnivač "Sava Pac" istakla je da je raspoloženje javnosti povodom učešća najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića na US openu podeljeno.

Ona je navela da će se već u par dana znati da li će Nole igrati na US openu.

- Mi smo posavetovali korporaciju "Sport menadžment" koja je u vlasništvu Nebojše Jovanovića, on je pokrenuo celu strukturu koja se bavi pitanjem Novaka Đokovića. Napisao je pismo predsedniku Džozefu Bajdenu, napisao je pismo sekretaru Blinkenu, sekretaru Kutidžedžu i sekretaru Majorki, tako da su se republikanci jako potrudili da podrže celu ovu priču. Bajden ima jako loš rejting i ovo bi bio veoma dobar PR za republikance - ističe Olga Ravasi.

Olga Ravasi
foto: Kurir televizija

Pre tri dana povučeni su kovid mandati, kada se situacija vraća na period od 2020. godine, i da je postala lična odluka da li će se ljudi vakcinisati i da li će nositi maske istakla je Ravasi.

- Ovo se za sada odnosi samo na ljude koji su državljani Amerike, ali tradicija je bila da kada se promeni taj domaći mandat, dve nedelje kasnije menja se i onaj koji se odnosi na međunarodno putovanje. Prema našim izvorima koje smo dobili juče jeste da će se taj mandat za međunarodno putovanje promeniti da li danas u toku dana ili do utorka, srede. Ove nedelje bi trebalo da se ukine taj mandat. Raspoloženje je podeljeno, možda ćemo i poentirati sa svim onim što smo radili i da će Novak Đoković zaigrati i osvojiti US open kao i do sada - rekla je Ravasi.

Šta je još profesorka Ravasi rekla u jutarnjem programu Kurir televizije pogledajte u videu ispod.

12:11

BAJDEN DRHTI OD TRAMPA! Bivši predsednik SAD tera strah u kosti demokratama: ISPLIVAO PRAVI RAZLOG PRETRESA NJEGOVE KUĆE

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:32

OVO SE NEĆE SVIDETI NAŠOJ JAVNOSTI Rašević o predstojećem US OPENU: Novak Đoković je ovo sve sam ustalasao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track