JEDVA ČEKAJU DA VIDE NOVAKA: Poslali Đokoviću SPECIJALAN POZIV, pomažu mu da ostane u Top 10! Nole će PRVI PUT igrati u ovom gradu
Foto: AP

IDEMO!

JEDVA ČEKAJU DA VIDE NOVAKA: Poslali Đokoviću SPECIJALAN POZIV, pomažu mu da ostane u Top 10! Nole će PRVI PUT igrati u ovom gradu

Tenis -

Dok boravi u Londonu gde će ispratiti Rodžera Federera u penziju i učestvovati na Lejver Kupu, Novak Đoković je potvrdio igranje jednog turnira iz serije 500.

Nakon drame u Australiji na početku godine, srpski teniser nije mogao da igra ni na turnejama u Americi.

Propustio je dobar deo sezone, a sada je potvrđeno njegovo učešće na turniru u Kazahstanu.

To je objavljeno na društvenim mrežama Astana opena.

- Biće zadovoljstvo videti te u Astani. Novak Đoković na specijalni poziv predsednika Teniske federacije Kazahstana, Bulata Utemuratova, nastupiće na turniru Astana open - navedeno je na profilima turnira.

Na turniru će učestvovati još grend slem šampioni Karlos Alkaras, Danil Medvedev, Marin Čilić, Endi Mari i Stan Vavrinka. Na spisku prijavljenih su i Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Hubert Hurkač i ostali.

Turnir u glavnom gradu Kazahstana igraće se u dvorani, na tvrdoj podlozi od 3. oktobra. Ovo je treće izdanje ovog turnira, a trenutno sedmi teniser sveta još uvek nije zaigrao na njemu.

Nedelju dana pre toga, Đoković će igrati u Tel Avivu na turniru iz serije 250, a još ranije je Novak potvrdio učešće na mastersu u Parizu od 29. oktobra.

Na tim turnirima, Nole će pokušati da osvoji poene neophodne za ostanak u Top 10 na ATP listi.

Kurir sport

Bonus video:

01:57

Đokovici stigli u restoran Novak na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track